Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pomuzete najit?

o Navštíveno 429x o
o 31.03.2010, 18:29 | Luboš1
ahoj mam takovej dotaz...asi pred mesicem jsem na tv nova ve sportu vydel jak nejakej typek pred penaltou delal hvezdice aby unervoznil golmana....a nikde to vydeo nemohu najit...pomuzete mi???diky moc

o 31.03.2010, 22:00 | tmx.806
zkus hledat "VIDEO"...

BTW: kolik je cloveku s mailem "kvang1" pisicim "vydel" a "vydeo"???
o 31.03.2010, 23:28 | relax
kdysi sem taky hledal abych ukazal kamosovi, nasel sem to asi po 7 minutach na yt, dneska sem hledal tak 15 min a nic :) tak nevim jestli to tam jeste je
o 01.04.2010, 03:14 | Kacko
Je to video, kde golman dela hvezdice pred penaltou a ten co pak skoruje mu to pak oplati.. :) Nicmene nenasel jsem.. tak dam link na jiny zajimavy gol:)

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3331 sekund.