Navštíveno 1171x

Nevi nekdo zda-li me mohou v mem soukromem byte obtezovat podomni prodejci T-Mobile,Vodafone a O2 ci UPC ........atd .???????
Dneska me jeden tak vyprudil ,ze nestacil utikat .

31.03.2010, 17:04 |
TROY byl přímo v bytě nebo přede dveřma?
Pokud byt tak ho žen s lopatou v ruce - tam se nemá co srát , pokud přede dveřma tak ho pošli do prdele a zavři ) tam voxidovat muže pokud nemáte nějakej spešl domovní řád
no marodim a kreten zvonil jak na lesy mel stesti ,ze sla baba a akorat byly otevrene dvere tak utekl a v zupanu ho honit neminim .

31.03.2010, 17:11 |
Kesam Tě asi nasral hodně co ?:-)

31.03.2010, 17:39 |
Mika Taky me serou a protože bydlím v přízemí tak jsem z toho na prášky, no neuděláš nic.

31.03.2010, 17:57 |
Kesam Mika ti tam v 7 ráno klepe na okno ne??:D

31.03.2010, 18:09 |
Rudi máš mu do telefonu říct, že mu hodíš dolu klíče od vchodu a vychrstnout kýbl s vodou
Taky mě neskutečně serou navic v baraku mame jehovistu takže ti kokoti tu byvali hodně často a furt nabizeli lepši život a podobny žblebty nejhorši je že tihle individua skutečně zvoni jak na lesy ale nic s tim nejde udělat teda skoro, od doby co jsem začal otvirat dveře s našima hadíkama v ruce tak už sem tak často nelezou.

31.03.2010, 20:37 |
JP Jehovisti maj podle mě nějakou databázi, nebo něco takovýho, protože je stačí jednou ostřejš vyprovodit a pak několik let nepřijdou (jinak choděj každej druhej měsíc, zvlášť v létě)... Alespoň u nás to tak vždycky funguje a pochybuju, že choděj pořád stejný který si to pamatujou.
Jinak mam na tyhle věci podezřelý štěstí. Dokonce mam 7 let stejnej mobilní tarif u O2 a za celou tu dobu mi ani jednou nezavolal žádnej operátor s úžasně výhodnou nabídkou. Dokonce nám sem ani nechoděj fakani na Velikonoce. Buď jsou lidi líný vyjít 100m lehkej kopeček, nebo odsud vyzařuje negativní energie:D. Jezdí sem jen FedEx, PPL a ti co jdou ve jménu víry... Zlatej klid!
To ja mam pocit že v brně jehovisti zmizely ale zato dealeru se tu urodilo požehnaně :-)) Už z dálky hlásím "firemní telefon" to je na ně jako svěcená :-)))
jehovisti uz u nas nebyly 6let od ty doby co sem přidal dve 6ky na dvere :o)))) par vajec atd.... nj mladi...
Ale vorverk rainbow RULEZZZZ VYSAJOU CELEJ BYT ZDARMA :O))) byl bych blbej toho nevyuzit , jen me nejaka trubka nutila za 100 pak sla na 35 sem ji hnal že me chce natahnout atd...

31.03.2010, 20:59 |
Daryl (A)
Luda: :) ale ten duhovej werk je docela dobra masina :) mati to ma
dokud budu marodit nesundavam

ma tam byt sice u ,ale aspon jsou upozorneni :-zmrdi
myslim že při tomhle varování by pravopis neřešili :D
jen do nich, do sviní podlejzáckejch, u nás už radši nikdo neprodává :)

31.03.2010, 21:13 |
pepe689 | Upraveno: 2010-03-31 21:13:36
jsem si ulevil a napsal na Tmobile
Dobrý den,
nerad si stěžuji,ale předpokládám,že firma jako T-mobile ,nemá zapotřebí,aby vysílala do terénu ,nekultivované a nevychované obchodní zástupce.
Dnes mě Váš obchodní zástupce hrubým chováním vyrušil a sám nevím jestli patří k dobrým mravům,aby Váš obchodní zástupce 20x zvonil a bouchal na dveře.
Proto Vám laskavě s uctivosti sděluji ,že si Vaše reklamní akce a různé letáčky,pěkně ,jemně strčte do PRDELE.
S pozdravem Josef ...............
Až se jednou založí nějakej registr "strčte si veškerý reklamy do prdele", tak budu prvním členem. Nechápu, proč firmy nedokážou pochopit, že si všechny informace umím sám zjistit a absolutně, prostě vůbec absolutně mě nezajímají žádné informace o tarifech, slevách, sektách nebo čemkoliv jiném. Doteď jsem byl slušnej, ale trpělivost mi dochází. Kdybych měl psa, tak ho na takovýhle lidi vypustím.
Pepo: a kam jsi to napsal? Protože jestli mailem, tak ti podle všeho přijde odpověď:
Rádi bychom se Vašemu požadavku více věnovali, ale neuvedl jste žádné údaje, podle kterých bychom Vás identifikovali.
:o) Jestli máš číslo u nás(sem línej dojít si pro telefon a podívat se), tak mi napiš a já ti dám u nás nesouhlas s kontaktováním.
Jo a bohužel tyhle zástupci nejsou přímo naši, ale spadají pod dealery se kterýma spolupracujeme a bohužel to nijak neovlivníme. Každýmu doporučuju: poslat tyhle kokoty do prde..

01.04.2010, 06:35 |
Daryl (A)
Fordik: z toho se nevykecas :)
ze ty je tam posilas schválně s tím ze "musíte poradne zvonit nebo zabouchat na dveře, určitě je doma a čeká na vas" :-))))
Pepo plně stebou souhlasím

01.04.2010, 07:19 |
Zdenek (A)
To mi pripomnelo upoutavku na radiu Beat na porad "Rockerova rana" :-)))
Reklamy take nesnasim. Kdyz jsem bydlel v panelaku, tak jsem toho mel furt plnou schranku. Napsal jsem tam ceduli, ze nechci zadne reklamni veci do schranky. Moc to nepomohlo. Tak jsem tam dopsal: "Jestli nekoho chytnu,tak dostane pres hubu". Druhej den to bylo seskrabany. Asi nejakej uvedomelej soused...
Jednou jsem sel behat a do baraku se dobyval manik s batohem reklam. Pustil jsem ho sice dovnitr, ale s upozornenim: "Jestli pribehnu zpet a bude reklama ve schrance, kde je napsano, ze dotycny nechce reklamu, tak si te na tom sidlisti najdu!". Kdyz jsem se vratil zpet, tak v zadny inkriminovany schrance reklama nebyla. A mam dojem, ze zmizela i ze schranek, kde byla reklama jeste pred jeho prichodem ;-)

01.04.2010, 08:51 |
Daryl (A)
Zdenek: jojo. U nas uz zase vetsinou na schranky serou a jen hodi balik pod schranky. Kdo chce, ten si to vezme. At uz na cteni, nebo na podpal :)
To jsou ty slavné distribuční firmy, které na to pak pečou :o/ Známá dělá u jedné z nich a nedávno tam úplně všichni dostali pokutu za to, že nebyly letáky v kontrolních schránkách, kde být mají.
Takže jako Daryl.
P.S. No jasně, každýmu dealerovi sem dal adresu na Pepu a ať ho jezdí domů vytáčet :o)
Pepo sorry, ale když si nemocnej, tak by ses doma hrozně nudil :o))
to je přece jasný že na ty autohifíky se musí pořádně mlátit a zvonit!!! Dyť ty paka jsou z těch aut nahluchlí ;-)
JOKE
zephyr: ses taky kus poradnyho magora :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
to je vuuuuuuuuuuuuul kuwa sem si poprskal monitor -))