...jde mi o to, že jsem od něj kdysi bral alarm, viz
[ Link ] Po telefonu domluva super, dokonce jsme se domlouvali, že by byl schopen i dovézt auto z D, které jsem kdysi sháněl. Za 5tis mi dorazila krabice, ze které jsem se málem pokakal. Alarm tam sice byl, ale ve stavu, jako by ho nějaký bazarista vyrval během minuty z auta. Část drátů nevedla nikam, přerušeno, ucvikáno, spousta dalších drátů izolačkou přidělané na něco jiného, přidáno spousta nějakých externích součástek k záhadné funkci jako tranzistory, relátka apod. Zmíněný GSM modul za několik tisíc je nefunkční mobil x35 a na prase přidělaný nějak bazmek, který vede do krabičky, kterou když jsem otevřel, tak jsem se málem vyvrátil.Foto můžu dodat odpoledne.
Vzal jsem telefon, volám zpátky, jestli to je vtip, opět celkem vstřícné jednání, dokonce jsem nabídl, že nechcu plnou částku zpátky, bo zčásti je to i moje chyba, že jsem nechtěl ani foto, na to říkal, že když nejsem spokojen, tak normálně mi vše vrátí a já pošlu zpět. To mě celkem překvapilo, bohužel od té doby jen pár mejlů nebo SMS, že další měsíc to bude atd atd až poslední dobou vše nějak vyšumělo.
Tak mám dotaz, jestli o tomhle místním členovi neví někdo něco bližšího. Co jsem našel, tak asi pracuje v nějaké realitce, či co.