Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Enismo - zná někdo osobně?

o Navštíveno 831x o
o 31.03.2010, 10:33 | crestik
...jde mi o to, že jsem od něj kdysi bral alarm, viz
[ Link ]
Po telefonu domluva super, dokonce jsme se domlouvali, že by byl schopen i dovézt auto z D, které jsem kdysi sháněl. Za 5tis mi dorazila krabice, ze které jsem se málem pokakal. Alarm tam sice byl, ale ve stavu, jako by ho nějaký bazarista vyrval během minuty z auta. Část drátů nevedla nikam, přerušeno, ucvikáno, spousta dalších drátů izolačkou přidělané na něco jiného, přidáno spousta nějakých externích součástek k záhadné funkci jako tranzistory, relátka apod. Zmíněný GSM modul za několik tisíc je nefunkční mobil x35 a na prase přidělaný nějak bazmek, který vede do krabičky, kterou když jsem otevřel, tak jsem se málem vyvrátil.Foto můžu dodat odpoledne.
Vzal jsem telefon, volám zpátky, jestli to je vtip, opět celkem vstřícné jednání, dokonce jsem nabídl, že nechcu plnou částku zpátky, bo zčásti je to i moje chyba, že jsem nechtěl ani foto, na to říkal, že když nejsem spokojen, tak normálně mi vše vrátí a já pošlu zpět. To mě celkem překvapilo, bohužel od té doby jen pár mejlů nebo SMS, že další měsíc to bude atd atd až poslední dobou vše nějak vyšumělo.
Tak mám dotaz, jestli o tomhle místním členovi neví někdo něco bližšího. Co jsem našel, tak asi pracuje v nějaké realitce, či co.

o 31.03.2010, 11:10 | Akordýsek | Upraveno: 2010-03-31 11:10:24
Enisma známe všichni a tohle by jste si měli vyřešit sami,pochybuju že on by dělal nějakou boudu a brát jetej alarm či immob atd..je vždy riziko...
o 31.03.2010, 11:26 | tappaja
Ale tak zase riziko... mel by se k tomu postavit celem a nedelat mrtvyho brouka.
o 31.03.2010, 21:22 | Spirit
on každej použitej alarm vypadá hrozně:)Ale jestli je to vše a umíš to dá se to dát dohromady ale každopádne pokud nejsi spokojen měl by vrátit kačky!
Já jak blbej každému prachy vracím :)jsem to ale vul:)
o 01.04.2010, 08:57 | Daryl (A)
Tak nejde o to jak to vypada, ale zda to funguje a plni pozadovanou funkci. A taky jak znela dohoda / popis zbozi.

Ja mam taky problem se zesikem od Escuda, ale jelikoz to asi zrejme nema vady o kterych jsem pri koupi nevedel (nebyl upozornen) tak nemam narok na vraceni penez a budu si to muset vyresit.

Ale je to o domluve. Ja bych na miste Enisma spise nabidl pomoc pri zapojeni. Jak se pise vyse, pouzity alarm vzdy vypada silene.
o 28.04.2010, 10:29 | Enismo
Jak píše Crestik, souhlasil jsem s navrácením plné finanční částky, protože se mi jeho jednání už od začátku líbilo a v tom případě jsem neviděl problém jednat férově i já s ním.

Zcela jediný problém však byl (a bohužel je) v tom, že moje finanční situace se od loňského jara výrazně zhoršila a proto jsem ten alarm i prodával, jinak bych si ho nechal, protože s jeho funkcema jsem byl zcela spokojen. Kluci z Blue Tuningu za Černym Mostem mi to tam montovali nové, když jsem přišel o auto, tak mi to jeli vymontovat a já jsem tedy jen převzal krabici, jak mi ji předali. U vymontování jsem osobně nebyl a nic jsem ani neměnil - vzhledem k tomu, že nejsem elektrikář a v tomhle se nevyznám, tak jsem neměl možnost usoudit, zda se jedná o kabeláž, která je v pořádku, či ne, ale ti kluci věděli, že to budu chtít ještě použít (logicky, když jsem za to dal takovou částku - 17.500 Kč), tak by mě nenapadlo, že může být problém.

Crestiku, tobě se za to omlouvám, ale bohužel moje situace se za poslední rok ještě razantně zhoršila a řeším téměř existenční problémy a nejsem tudíž schopen vůbec říci, kdy ti peníze vrátím, nicméně já svoje dluhy vždy splatím, takže nemůžu udělat nic víc, než tě poprosit o trpělivost. Za celou tu dobu vypadalo několik kšeftů, že dopadnou a byly by z toho dostatečné finance na urovnání této záležitosti (proto jsem ti také říkal, že již brzy se ti s penězi v ruce ozvu), nicméně se nezadařilo, jak jsem doufal.

Za pravdivost mého tvrzení o finanční situaci snad může alespon trochu vypovídat moje neaktivita zde na foru, neb není vůbec z čeho hifi financovat a není tudíž ani moc důvod ho zde řešit.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4519 sekund.