Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > popelar mafian

o Navštíveno 651x o
o 30.03.2010, 21:37 | Timbo
co se to v mem rodnem meste deje :-/
[ Link ]

o 30.03.2010, 22:31 | Thullo
Nemel ho mlatit pred casem palkou a jeste spolu s kumpany... Vzdy jsem to tak resil tak (ne strelbou, ale tim, ze jsem si HROMADNE HRDINY pak pochytal kazedeho SOLO)
o 30.03.2010, 22:35 | luda551
:o))))) je to jak v GTA
o 30.03.2010, 22:42 | tappaja
V tom bude zenska...
o 30.03.2010, 22:48 | Rustapha-659
jako tapp...
o 31.03.2010, 08:42 | tomaspar
v tom budou prachy....
o 31.03.2010, 08:53 | crestik
"svědci viděli, jak stříli do bezvládného těla" Lidi by měli chodit v pátek a sobotu večer do hospody a né čumět na ta americké sračky v TV :-)
o 31.03.2010, 10:51 | H-Honza (M)
z toho plyne.... neserte popelare, jsou to prevleceny vymahaci :O/
o 31.03.2010, 10:58 | luda551
ho mel hodit do auta vul :o)))
o 31.03.2010, 11:27 | CervinVega
"az" 8 let za zabiti, slusny :-)
o 31.03.2010, 11:42 | luda551
CervinVega : nj od novyho roku je vice za zabití jak za kradez penez :)))
o 01.04.2010, 06:38 | cendler
nj taky jsem koukal, ten mrtví byl můj kamarád, dobrý kluk, dělal vyhazovače, ale byl rozvážný, vše řešil domluvou, už jeho postava zbuzovala respekt, co v tom bylo nechci spekulovat, možná starší pán neunesl, že ho mladší mlátil, ale jako nademnou, co se to dnes děje

Ještě mě napadla jedna věc, jak může ať už kdokoliv normální mít v práci pistoly, to si vemte, že bych mi třeba udělal někde myšku, to by mě odpráskl na křižovatce? to mi hlava nebere, na to by se taky měly kluci policejní kouknout.
o 02.04.2010, 03:49 | CervinVega
znam par lidi co nosi kvera porad, vetsinou z nich vypadne ze "co kdyby"... bohuzel ho nevahaji pouzit, coz je nekdy dobre, ale jindy treba ne, viz tohle...
dobre- kamarad koupil byt v Brne, netusil, ze je to cikanska ctvrt, takze postupne upoutal pozornost svoji bilou fasadou, a kdyz se jednoho dne vracel domu, cekali na nej v pruchodu do dvora s nozema, at navali prachy... tak jako hledal penezenku, vytahnul glocka a vypalil bez kecu borcum vedle hlav do zdi... pak sebral noze, sel spat, rano vydloubal kulky a od te doby ma klid, ty snazivejsi ho i zdravej jako prvni :-)
o 02.04.2010, 07:56 | kozlustechnykus
Vem si to takhle: odbouchl by te normalni clovek? Asi ne, co? Nedivil bych se, kdyby okolo tebe par lidi nosilo a ty jsi to vubec nevedel. Nez se tu strhne flame na tema silenci s bouchackama, uvedomte si, ze zbrojak ma asi 300 000 lidi. A kolik je rocne trestnych cinu LEGALNE drzenou zbrani? Pocita se to maximalne na desitky pripadu rocne a to sou v tom i excesy typu ozralej hajnej na honu, kterej si ani nebouchl. Zbran je jen kus zeleza, zalezi na majiteli. Tak jako u vseho.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3652 sekund.