Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Poraďte s výběrem mobilu

o Navštíveno 413x o
o 28.03.2010, 18:19 | fredh
Zdar pánové.
Na horách sem si rozmlátil mobil- Motorola MOTOKRZR K1. Byl to dobrej telefon až na horší foťák a trošku chatrnější kloub v kombinaci se sklem na povrchu mobilu.
Po horách sem si koupil Nokii N73 ve víře, že mi bude vyhovovat, ale nebylo tomu tak. V první řadě ten telefon je velikej a těžkej. Strašně moc kravin v menu který nevyužiju, ale oproti motorole měl supr foťák. Ještě mi ten operační systém v nokii přišel moc pomalej.

Moje požadavky sou: Co nejlehčí telefon, pokud možno co nejmenší ( véčko může být ), trošku kvalitnější foťák ( aspoň 2-3megapixely ), Aby něco vydržel, aby měl paměťovku a hlavní je rychlost toho telefonu.

Nepotřebuju v něm navigaci, různý kraviny kvůli netu, dotykovej displej atd. Z telefonu jen volám a píšu zprávy. Fotím docela dost kravin, tak když je prohlížim, aby se dlouho nenačítaly apod.

Můžete mi někdo prosím poradit co koupit? Telefon budu asi stejně kupovat z aukra, protože mi nikdy moc dlouho nevydrží, je to pro mě docel spotřební věc. Za použitej max 3000kč, ale klidně házejte i levnější.

o 28.03.2010, 21:40 | DaveX
Koukni na tento: [ Link ] celkem v pohodě, kámoš si ho teď koupil. Na aukru jdou i levněji ;)
o 28.03.2010, 21:54 | hawai | Upraveno: 2010-03-28 21:56:15
mam SE 770i a spokojenost, splňuje myslim všechno co potřebuješ. a docela i vydrží, pády jsou u mě na denim pořádku a pořád šlape jako hodinky. bateka po roce a pul zvlada i pres 5 dni. je i docela tenkej a rychlost ujde (oprati N98 co má mladá je to dělo). a pro mě asi nejdůležitější věc že to je SE :-) do ničeho jinýho bych nešel, a do nokie už vůbec
o 29.03.2010, 09:50 | fredh
já už nokii asi taky ne. Sony-ericssony mě vůbec nenapadly. Mrknu na ně.
o 29.03.2010, 09:58 | Antonio
tak to ja jsem zase na ty nokie, ted jsem 2roky pouzival n6300 a naprosta spokojenost, tak pokud shanis neco kolem 3tis tak bych se podival treba na nastupce 6300 a to na 6303, popr 6700, tu jsem si v patek objednal,tak jsem zvedavy co bude zac.
o 29.03.2010, 22:53 | Tiler
Za mě Nokia 6303, poměr cena/výkon naprosto bez konkurence. Foto 3,2 autofocus + blesk, jednoduchá obsluha, rozumny lcd, elegantní vzhled a v balení máš 1gb kartu + usb a sluchátka. Video, mp3 a další samozřejmosti jako kalendář atd. to umí. Co se týká reklamací tak ok, z 50 prodanejch kusů se mi nevrátila zpět jediná, což se bohužel o nových Sony Er. říct nedá. Každej komu jsem doporučil je spokojenej, jinak špatná není ani 6700c a pak E66, E52 výdrž aku, 6220c dobrej foták, ale zas symbian, i když jsou rychlejší než v N73.

Koukni na tu 6303 a myslím, že chybu neuděláš.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.325 sekund.