Navštíveno 857x

Dnes mi přišel e-mail jakoby od jedné kolegyně, jestli odpoledne nechci zajít si někam sednout.. No a večer, že se uvidí víc.. Tak jsem na to odepsal a když jsem mail chtěl odeslat, tak jsem zjistil, že to není její mail, ale kolegy jen s přepsaným zobrazovacím jménem :-DDD Téměř jsem mu můj mail s nádechem erotiky odeslal.. Asi by se tím dlouho bavil.. Vylezlo z něj, že to s ním vymýšlela i jeho asistentka.. Co jim provést za tohle?? Zase nějaké zvěrstva nelze udělat.. Je ve vedoucí funkci, tak nechci aby to narušilo jeho vážnost, ale jen aby to bylo mezi námi.. Dík za každou radu..

25.03.2010, 21:36 |
AR přetáhnout mu asistentku :-)
volové :-DDDDD pak by mě rozsekal ten její.. něco normálnějšího i když taky mě to už napadlo, nezávisle na této odplatě..
udelej fotomontaz jak mu jebes starou :)

25.03.2010, 21:58 |
Kesam :D

25.03.2010, 21:58 |
Kesam Jo a na tom FB žádnou žádost nemám chlape.
Kesam: už jsme přátele na FB cca 3hodiny..
Bolthorn: ,,pak by mě rozsekal ten její,,
Každá zeď se dá zbourat... takže jako AR
:-D

25.03.2010, 22:11 |
fredy ja bych dal do annonce inzerát že prodá auto a LCD a iPhone trochu pod cenou aby to vypadalo věrohodně a lidi volali, užije si pěkný výkend :)
nn je to dobrá kamarádka.. já bych s ní ani nemohl nic mít..
Prepošli si niekam email s textom že chceš aby riešili sexuálny harašment ktorý sa vyskytol a týka sa Tvojej osoby, potom im to prepošli a prepíš v tom email ne najeké Vaše HR oddelenie alebo tak niečo... A budú sa potiť :o)
Bolthorn : je jedno jestly kamaradka, prostě
Chce-li býti štíhlá v pase,ať se vrťí denně na ocase. :D
Nechce li ho tam? Bude jak tank:D
jednoduchy ne ????
a kdyz nejsi jeji tip, tak ju drt ze zadu...dyt se u toho videt nemusite ne?

26.03.2010, 12:04 |
Kacko Koukám, že nejen u nás mají lidi spoustu práce:) Nedělej nic a přestaň se v práci chovat jako nadrbanec;) Priležitost k odplatě se časem objeví.
Tak mi provedl další lumpárnu, nechci to sem rozepisovat.. Poraďte mi něco odzkoušeného ať si ho vychutnám.. Klátit nechci ani asistentku ani jeho :-D
chlape, neber si to zle, ale ty co tu prezentuješ za problémy, to seru....;)
Luke: to je závažný problém tohle náhodou :-D
hm nevim jak mas silnej zaludek ,ale ja bych vedel
pepe nam to vsechno vynuloval.... ted se muze zacit od zacatku :o))