Navštíveno 470x

25.03.2010, 16:49 |
petis Prosím co je nej. Nemám nic vybráno. Ale požadavky.
Satelitní tuner
Pouštět se natom bude max DVD a programy od Skylinku (ne HD)
107cm max
Vím že se to tu řešilo mnohokrát ale ted TV chcípla tak musím mít vybráno a zejtra koupit.
Pak to smažte:-) díky

25.03.2010, 18:14 |
choze A cenove do?
Panasonic plazmu, ale nové modely z řady 2X ještě moc nejsou... a zvážil bych satelitní tuner jako přijímač mimo.

25.03.2010, 19:27 |
petis | Upraveno: 2010-03-25 19:29:16
choze: nevím 20-25K když by mín zlobit se nebudu
Tuner: mimo satelit mám ale chctěl jsem to vymyslet tak že by se přímač potom hodil do kuchyně na druhou TV a dokoupil bych jen kartu. Ale když nebude satelit už v televizi tak se ztoho nepos**u.
Mě se líbí tenhle nový model, má to kvalitní obraz, a ke standartu to má USB vstup s možností nahrávat a LAN připojení na síť.
[ Link ] Pokud chceš sat. tuner, tak jedině zkusit sehnat nekde starší loňskou G15tku.

26.03.2010, 10:47 |
Daryl (A)
ze se vtirnu, tunere, co ty ultratenky neoPDP, ktery prej muzou prodavat jen vybrani prodejci ? Narazil jsem na to u basysu a malicko jsem nechapal. Plazma tenka jako LED od samsungu s obrazem jako vino. Ale nebyla u toho cenovka.
Daryl: JJ tuhle vyšší řadu mohou prodávat jen vybraní prodejci. Už i masová firma pochopila, že prodej kvalitních věcí přes internet a nebo kdejaký market nemá smysl, akorát se podráží ceny a zákazník k tomu nedosane potřebný servis, nastavení, instalaci. Tenký panel má jen ta Z kovová série.

26.03.2010, 15:52 |
petis | Upraveno: 2010-03-26 15:53:11
Tak klucí díky. Už mám koupeno. Bohatě jsem se vešel do 20K
Panasonic HD ready 107cm v elektroworldu za 14K. Mamce na telenoveli to bohatě stačí a obraz jak víno.
petis: Souhlas, nějak jsem v rychlosti přehlídnul to ne HD, takže HD ready je super volba.

26.03.2010, 16:32 |
petis díky. V krámu měli vedle ještě samsung za stejný peníze ale obraz nic moc. Na Panasonicu se mi zdál detalnější. no a pod byl Pana 600Hz full HD a myslím že za ty prachy bych doma ani rozdíl v obraze nepoznal. To co jsem koupil myslím je bezkonkurenční.
petis: Já to tvrdím pořád, že z běžnách 2 - 2,5 na 106cm nepoznáš při pohyblivém obraze rozdíl mezi HD ready a full HD a naopak na té HD ready je obraz z PALu méně degradován. full HD vyhraje na Blue ray a fotkách, jinak je prohrávající na běžné koukání.