Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tak na to PČR užije!!!

o Navštíveno 847x o
o 25.03.2010, 07:04 | Zdeny60
Včea byl asi zase nějakej Kryštof, nebo co. Jel jsem klasiku ŠPK - Štětí a zpět a potkal jsem asi 10 radarů, což nikdy nepamatuji.

Nejvíc mě nasrali to chujové, co stáli odpoledne asi 5km za Žmaberkem v lese (asi 2km před tou pumpou ve směru na Jablonné) a měřili tam bůhvíco.

Kdyby se radši postavili na světelenou křižovatku a rovnou stříleli ty, co jezdí na červenou, tak vydělaj asi tak 100x více.

Fakt, tohle jednání je přizdisráčtsví a mám dojem, že za tohle tedy PČR ze svých daní nedotuji. Klasický hovada a buzeranti.

PS: pro ty, co to neznají, je to úsek do kopce asi 3 km přehledný rovný a navíc v lese asi tak 5km od nejblližších obydlí.

Nechápu....

o 25.03.2010, 07:12 | tappaja
No easy money...
o 25.03.2010, 07:45 | Fari
Když maj dopravně bezpečnostní akci, tak jim vedení určí pevný body na kterejch budou stát a oni musej poslouchat i když je to vymyšlený úplně na hovno a lepší by to bylo třeba úplně jinde. Taky souhlasim, že lepší by bylo chytat ty, co projížděj na červenou a dělaj prasárny, než ty, který jedou o 10km mimo obec rychleji, ale když nemáš jinou možnost...
o 25.03.2010, 08:00 | Freerider
Zdeny60: No já jsem jel v úterý po D1 na Shellce u Velkého Meziříčí zase chodili policajti po parkovišti a kontrolovali dálniční známky. Zajímalo by mě, který kretén vymyslí takovou akci.

A druhej případ je na vjezdu od HK do Pardubic. Je tam 80 km/h, stojí tam jako ocasové, další stojí na konci té čtyřproudovky a měří osmdesátku. No a kousek od těch prvních na nadjezdu u Globusu stojíš klidně 15 minut při odbočování vlevo jak ohon, fronta tam je jako prase, ale klucí měří pořád osmdesátku. Kdyby si tam radši šli stoupnout a řídili tu křižovatku...
Ale to ne, lepší je vydělat nějakou korunu...
o 25.03.2010, 08:17 | ibizman
to ja jsem nechapal v nedeli, kdyz jsem jel na chalupu s dodavkou plnou dreva... smer SY.. za Cernou horou smer z brna... nasleduji ty slavne 3 velbloudi hrby... kdysi davno za komancu se tam merilo dosta casto, ale od kotrmelce jsem je tam nevidel ani jednou... az ted...stoji tam akorad jeden barak a tot vse... a ze do toho kopce nejezdim kazdej 90, ale kdyz potrebuje predjet nejakyho trabanta, bo treba 2 kamiony, tak tomu slapne, tudiz prekroci rychlost aby stihl predjeti ale v tom momente blik a je to... ti kokoti uz nevi, ze se po predjeti vrati zase na tech puvodnich 90...oni maji foto jak to kvasi 120.... jsou to vygumovany hovada...
o 25.03.2010, 08:33 | Pepíno_Honda
a já se tomu směju :-)
o 25.03.2010, 08:39 | Only_One
máte jezdit podle předpisů :)
:-D pak vás nějakej kryštof naprosto nemůže štvát :-D
o 25.03.2010, 08:56 | Nismo.Power
hlavně je užije na to aby kontrolovali zimáky na označenejch úsekách když je 15 a více stupnu..... to je opravdu už jen buzerace největšího kalibru....
o 25.03.2010, 09:27 | Phitypaldy
Ono za to nemuzou ti pesaci, ale bohuzel lidi na vyssich postech... Nikdo z nas se nemuze zlobit na dopravni hlidku co dela jen svou narizenou praci.

Ale zas na druhou stranu souhlas, kdyz je to opravdu ko*ot co se v tom vyziva a jeste si hleda ruzne nesmysly a pi*oviny jen, aby dokazal svou nadrazenost ,,pi*o ja jsem organ a jsem nekdo,, a vsichni mi polibte prdel a soupejte nohama... Takove aroganty bych liskal od rana do vecera, ale to uz je zase jen o lidech a ne o pcr...
o 25.03.2010, 10:16 | Freerider | Upraveno: 2010-03-25 10:18:31
Pepíno_Honda: Ty se tomu směješ, jenže mně to moc k smíchu nepřijde. Já vím, že je to nařízení vedení a kluci v terénu s tím moc nenadělají. A k tomu musej dohlížet na dodržování zákonů, ať jsou jaký jsou.
Jenže když například:

Auto, který mi ukradli dvě fetky jsem si našel za tři dny sám. a ještě jsem s tím měl problémy.
Nad vykradenou garáží jen pokrčili rameny, na rovinu řekli, že s tím nic nenadělají, tak čekám na pojišťovnu, kterou si platím sám.
Když mi ukradli doklady a nějakej zmrd si na mě vzal paušál u T-Mobilu a následně mě to stálo 50 tisíc, vyšetřovatel místo toho, aby se pídil po tom komu z toho kdo a kdy volal, tak se radši zabýval tím, jestli jsem si náhodou doklady neukradl sám až to skončilo tím, že kupodivu operátor nearchivoval hovory déle než půl roku. Pak pokrčil rameny a celý to odložil, čímž to vrátil zpět T-Mobile a ČTÚ mi sladce sdělil, že mám zaplatit vše včetně penále a úroků. Tak jsem to zaplatil, což mi už tak moc vtipný nepřijde. Nicméně to bylo na posouzení u státního zástupce, který to vyhodnotil jako chybný postup při vyšetřování. Jenže i když možná něco vysoudím a dostanu zpět svoje peníze, protože si na hlavu srát nenechám, ten problém mi to už způsobilo, ty prachy jsem už zaplatit musel.
Když mi vykrádali auto dva cigoši a já je u toho s kámošem chytil, tak jsem byl málem vyšetřován já, protože jsem bránil svůj majetek (prostě jsem mu jednu křápl a on chudáček usnul) byl tam i další svědek a stejně jsem strávil 3 hodiny na policii, jestli to není náhodou kvalifikovatelný jako nedejbože nepřiměřená obrana - tak ho mám příště beze svědků zlikvidovat a někam zahrabat, abych se náhodou nedostal do problému?
U nás po celým městě mizí věci z aut a auta jako takový a hlídkový auto jsem u nás za tři roky, co bydlím na sídlišti neviděl projet, ale na Shellce jsou co chvíli.
Ještě pořád ti to přijde vtipný?
Proč mám platit daně na něco takovýho? Živím se sám jako OSVČ, platím daně jak dement, tak bych za peníze, který narvu státu do chřtánu chtěl mít aspoň pocit, že když nastane nějaký problém, budu se mít na co odvolat nebo mi někdo pomůže. Jenže ten pocit prostě nemám. A pak když vidím totálně nesmyslnou činnost příslušníků, tak se nediv, že jsem nasranej.
o 25.03.2010, 11:08 | 20bad
Pokud policista překročí svou pravomoc nebo poruší zákon tak si stěžujte, pokud ne, tak dělá svou práci kterou mu nařizuje zákon a vedení. Zákon o pozemních komunikacích platí i v lese za Žamberkem
o 25.03.2010, 13:24 | Harryp | Upraveno: 2010-03-25 13:25:18
To 20bad: kdybychom si všichni stěžovali na každého ocasa,tak potřebujeme další orgány na řešení těch stížností - to je cesta do pekla.

Kdyby ovšem u PČR někteří jedinci mysleli a dělali prevenci tam kde je to ku prospěchu věci a NEbuzerovali na kravinách a nesmyslných místech. Sám jsem zažil magora,který se vlevotočivé zatáčce,kterou probíhá křižovatka postavil přesně doprostřed (za mnou auta,zleva auta) on mě ukázal ať zastavím...tak jsem se nechtěl stát "překážkou provozu" a zajel na cca hranici křižovatky o pár metrů dále -kde je široké místo kde se dá klidně stát (takže auta mohla v pohodě projet) a co se stalo? Začal po mě ječet jako magor smyslů zbavený,že jsem neuposlechl jeho příkazu...v tu chvíli to bylo na ránu mezi oči hňupovi...když jsem mu v klidu řekl,proč jsem to udělal,ječel ještě více a vyhrožoval kdečím,než jsem mu decentně řekl,že se na něj kouká ze zastávky asi 10 lidí a ať mne ukáže odznak,že si nenechám sprostě nadávat,že Ti lidi budou rádi svědčit.Vzpamatoval se a začal konrolovat mé doklady,doklady od auta,lékarničku,gumy a už nevím co všechno...stejně hovno našel a po 20 minutách buzerování jsem jel pryč...
o 25.03.2010, 16:51 | 20bad
myslím že lidí na oddělení vnitřní kontroly je dost:-)
o 25.03.2010, 17:07 | fredh
freerider: ty vole, ty to máš hustý. Já se s policajtama naštěstí potkal jen u dvou nehod, který sem nezavinil a vždycky se s nima dalo vše vlidu vyřešit. Nevím jak bych reagoval na to co si popsal po tvejch zkušenostech, to je na ručník.
o 25.03.2010, 17:55 | X-sat (M)
Zdeny - kolik ti naměřili...?
o 25.03.2010, 17:58 | NNNTomas
Seš nasrán, jelikož si platil?
o 25.03.2010, 17:58 | NNNTomas
Seš nasrán, jelikož si platil?
o 25.03.2010, 18:08 | Midnite
NNNT: opravdu smysluplný příspěvek.
Zdeny: nemá se cenu se vůbec vzrušovat, u nás v Otrokovicích je to totálně to samé :)
o 25.03.2010, 19:44 | Zdeny60
X-SAT: nenaměřili mi nic, protože už asi 3 roky (ťuk ťuk ťuk) nesponzoruji PČR.

Jen mě na celé věci maximálně štvě to, že v době, kdy na nic nejsou prachy a všude, kde se člověk podívá, je bordel, se mrhá lidskou silou a penězi tam, kde to je opravdu k výkalu. Proč nevymyslí ty paka nahoře, co si říkají management PČR něco, co má skutečný smysl? Např. zabraňovat agresivitě ve městech, kdy na přechud nikdo skoro nezastaví, jezdí se na červenou a kde je 40, se jezdí 60??

Připadá mi to jako nejabsurdnější absurdistán.... Ale když nám ve firmě kjradli cigáni nerez, tak jsem policajty museli doslova prosit na kolenuo, aby přijeli. To mě štve.

Jinak osobně jsem pro všemi deseti, ať jich je jako much a měří a vybírají, ale fakt za to, co je smysluplné a užitečné. Já mám svědomí čisté a nemám nic proti opravdu smysluplnému vynakládání prostředků z mých daní. Nic víc jsem v původním přípsěvku říct nechtěl.
o 25.03.2010, 21:53 | X-sat (M)
Celé policejní prezídium je politika, nic jiného. A podívej se do politiky, potřebuješ to víc popisovat..? Policie a slovo management nemá spojitost.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3181 sekund.