Navštíveno 611x

Tak co vy na to?
Po 12h jednání ods prý zůstane "u práce". Osobně nejsem jeho příznivec, ale to jak ho natočili (v práci jsme se zhodli, že na videu vypadá jak po 3-4panácích kvůli focení pro "kluky", který žehlí kafem) a to jak mluvil bylo docela přirozený...podle mě nikoli nahraný či vyprovokovaný "někým". A ikdyby to tak bylo, tak je blbec že tak mluví a nechá se "unést atmosférou" a "nachytat".
Měl už několik výstřelků - chvílema se chová jak vesnickej vidlák a strup...
Osobně jsem myslel, že odejde....Ale kdepak, to se u nás fakt nenosí....
Nebo, že ho aspoň donutí odejít.....Ale to taky ne...
Co vy na to?
M.

23.03.2010, 19:45 |
Kacko Pokud to byl neformální rozhovor, tak i kdyby se navážel do Boha, tak nám to může být u pr... Každého má zajímat jak dělá a jak se chová v práci a ne to kde si uprdne nebo jeho soukromé názory.

23.03.2010, 20:00 |
Daryl (A)
Jako kacko. Blíží se volby a konkurence pritvrzuje. Ucelovka jako prase. Navíc .... Nevidel jsem to cely, ale co jsem videl tak mi nijak závadné nepřišlo.
V tom rozhovoru s tím gay magazínem byl nevinně, já bych tam řekl klidně to samý, co řekl on. Ale odejít měl tak jako tak, svojí blbou image to akorát kurví celé straně.
Stojím za ním! Podle mě by mělo být zakázáno zveřejnit takový rozhovor v médiich pokud ktomu nedal souhlas!! Bylo to účelové to je víc než jasné. Ikdyž občas teda krutě ujede no :-))

23.03.2010, 20:58 |
Rudi Taky ho rozhodně nemusim, ale vidim to jako účelovku, kor teď před volbama...
Taky ty ku*ve co si hraje na novinare trvalo, nez ho k tomu dotlacil.
[ Link ]
Myslim ze Kacko a Daryl nemaji pravdu. Prece to jaky je politik v soukromi naznacuje jakym je oprvadu clovekem a jestli mu jde o to delat dobrou praci pro lidi bo se jen drzi u koryta.
...a ze se drzi co to jen jde co?
Ucelove to sice je,ale verim ze by se neco podobneho naslo i na toho oranzovyho tlustocha.

24.03.2010, 14:13 |
Kacko BATMAN: Odstoupit mel kazdopadne, svou propiranosti v mediich skodi strane. Jinak stale stojim za tim co jsem napsal.

24.03.2010, 20:36 |
dddd souhlas s Batmanem, přesně tak to vidím i já
2Kacko,takze ciste teoreticky kdyby v soukromi fetoval, prodaval heran na namesti miru,mlatil svoji zenskou a tyral svojeho psa tak presto by jsi ho volil kdyby se politicky "dobre" angazoval???
Myslim ze nemas vsech 5 pohromade a to nemyslim ve zlem....

25.03.2010, 09:34 |
Daryl (A)
batman: zase zachazis do extremu. Tady se bavime o pokecu mezi chlapama. Kdybych mel soudit kazdeho podle kecu u piva mezi kamosema ...

25.03.2010, 09:34 |
Kacko BATMAN: Pokud by v soukromi neprekracoval zakon a odvadel svou praci dobre, tak nemam duvod mu cokoliv zazlivat.
Kacko: To je super jenže proto to tady vypadá jak to vypadá...

26.03.2010, 12:04 |
Smrada (M)
Jsem priznivec ODS (vzdycky jsem je volil). Osobne mi Topolanek nesedi a myslim, ze si musi davat pozor na hubu i na zachode. Blesk a podobne deniky cekaji na kazdou chybu, at uz je vyprovokovana nebo je to nahoda.

26.03.2010, 13:51 |
Cenda Dyk to máte jedno, už ho stejně odstavili. Teď budem čumět na Nečase :-)