Navštíveno 684x

Dlužník neplatil, tak se ke mě dostal Iphone, tak jsem si řekl, že jej zkusím...3G 8GB...
Zřejmě již po JB, ověřím, případně udělám, poradí "Apple positive" členové, nějaká zajímavé aplikace? Rád bych se s telefonem blíže seznámil a zkusil co "umí"....
Aplikace užitečné, ale také třeba zábavné, byl tam např. TicTac, tím jsem zmátl tříletou ségru, teď komplet mažu, tak zatím hledám...
Případně tipy, triky, vychytávky?
Díky...

22.03.2010, 18:18 |
Daryl (A)
forum.iphone.cz - :)

22.03.2010, 18:26 |
petrbanan | Upraveno: 2010-03-22 18:26:33
Todle ukazuju vždycky, když se někdo zeptá, co ten telefon umí ;)
[ Link ]
Daryl: díky, vím, už jsem koukal, spíš se mi jednalo o zkušenosti zdejších členů, nicméně telefon jsem kompletně vymazal a mám z něj těžítko :D

22.03.2010, 19:09 |
Daryl (A)
proc tezitko ? jakoze nefacha ?
mno, nefachá, "emergency calls only", chce připojit k iTunes. Jdu se s tím prát....

22.03.2010, 19:43 |
Daryl (A)
aha, no easy ... installni itunes a pripoj kabelem k PC ...
To je normal, neboj :o) iTunes Ti to zaktivuje...
mno, to už se podařilo, nicméně aktualizoval se FW na 3.1.3 a teď se můžu zase pr*at s JB....GRRRRRRRR, že jsem si s tím začínal :D
ehmm, no na 3.1.3 jsi zrovna aktualizovat nemel no... jsou tam obcas problemy s JB :)
2 Knightey: občas? :o))))
to automaticky, já nic ;)
já to *ebu :D nevím si s tím rady...
2 Slim: mno na 3GS kurva casto :D
na 3G myslim ze obcas ;)
2 StreetFighter: a to je chyba prave, v tomhle FW chce Apple prave zabranit tomu aby se jeho pristroje JB :)
u 3GS je to HW omezenim od urciteho data vyroby kdy se zmenil nejakej chip a funguje pouze tethered (docasnej) JB
u 3G by to melo jit ne !? o tomhle aktualnim nevim,protoze jedu stale na 3.0 a nemam duvod jit vejs..

22.03.2010, 21:07 |
Knightey- | Upraveno: 2010-03-22 21:08:53
2 madaros: ale jakmile u 3GS aktualizujes na 3.1.3 tak se ti prepise Baseband a jsi v pytli :) Ani poradne restore na 3.1.2 nejde aby jsi mohl udelat JB.
Ikdyz nekomu se to podarilo ale kdyz u toho ztravili pul dne a delali to 50x :D
Ja mam na 3Gcku 16GB 3.1.2 no s JB. A uvazuju ze ho prodam a koupim 3GSko. Ale ted vsechny novy uz maji 3.1.3 FW co? :(

22.03.2010, 21:19 |
Daryl (A)
Ja mam 3GS a nikdy jsem nemel JB a nijak mi to nechybi :) Uzn jsem z toho hokuspokus hracickovani vyrost :)
mám 3G 8Gb, rád bych JB, abych mohl si mohl právě chvíli "hračičkovat"....
FW version je 3.1.3, ovšem nemám tucha jak tam nacpat zpět 3.1.2...
2 Daryl: to aj ja, ale poviem Ti, nebyť JB tak nemám rýchle menu na BT on/off, Wifi on/off, 3G on/off, Reboot (SPSettings) a doručenky, mne tie proste chýbajú... tiež som bol rád že ten telefón funguje out of the box, to je presne čo som hľadal, ale nech s prepáčením už niesú také piče u Jabka. Šak vidia čo si tam ľudia ládujú po JB, to je kurva tak ťažké to dať do ofiko FW a uznať že tomu furt dosť vecí chýba? A nie, nie sú to "nedodělky" a fungujú skvelo od inštalácie :o)
naprostej souhlas se Slimikem :)
^^ tohle vse taky pouzivam a bez toho to je prave o howne :X a Bojim s prave ze az budu mit tu 3GSku, tak tam nebude JB a bude to na p**u :D
Jeste bych dodal, pocitani znaku u SMS, backgrounder, screenlock info :)

22.03.2010, 22:24 |
fredy také mám 3GS 32GB s JB a už jen kvůli TomTom a navigonu atd se to rozhodně vyplatí :) to že jsi to nechal zaktualizovat byla velka chyba, ale na již zmíněném foru se můžeš dočíst nějaké info co udělat pro downgrade a jestli to teda vubec pujde... a ted co jsi potřeboval, aplikace... já používám toto:
TomTom
Europe Navigon
Facebook
O2TV
drsného infoservis
iMHD
google earth
Cydia + Rock
Five - klasické piškvorky
Holograms - různé úpravy a pičovinky s fotkama
Eggs USSR - stará ruská hra jak vlk chytá vajíčka - bomba :)
Fluid - fotky vypadají jako ve vodě včetně vln atd
iBeer - pivčo v iphone
Zlaté stránky, kpmplet telefonní seznam s možností ukládání do seznamu iphonu
iBlacklist - potřebná věc...
Ludo 3D - člověče nezlob se :)
MoneyDnes - info o firmách, kurzovní lístek, daňové novinky atd, justice
Paper Tols - házení papírků do koše, celkem pohodová hra
ShopShop - nákupní lístek
Tic Tac
Hawx - letadla, pohodová hra
VW Scirocco - závody aut
Výplata - výpočet čisté mzdy - přehled odvodů tebe a zaměstnavatele
Live Pocker - Texas holem pocker propojený s facebookem...
Mebebo - různé kecálky ICQ FB atd
SeaBattle - klasické lodě na čtverečkovaném papíru
Darts - šipky
FaceFightr - mlátička kohokoliv koho jsi vyfotil, dobrá hra
iSeismo - zaznamenává otřesy ve třech směrech
NFS Shift - klasika auta
DJ Mix Tour - dobrá hudební hra
Minipiano - můžeš hrát na piáno
Ocaria - hraní na flétnu
Shaker - různé hudební nístroje
resident evil - střílečka
virtual pool 3D - kulečník
terminátor - střílečka
N.O.V.A. střílečka
Driver - auta klasika
Shazam - program dokáže rozeznat podle poslechu skladbu a najít konkrétně album - chytrá věcička
PocketGuitar - kytara v iphone
totoje tak výčet pár obrazovek co mám zrovna nainstalované, jinak ještě je celkem na pohodu sehnat si pár filmů v MP4 s rozlišením na iphone :)
a ještě jsem zapoměl na nainstalované doručenky sms

22.03.2010, 22:46 |
luda551 | Upraveno: 2010-03-22 22:46:55
hele muze mi nekdo poradit jak udelat u 2G JB ???? mam tam FW2.0 mohu tam dát rovnou 3.0???jestly vubec pujde a bude facht wi-fi a cz + hry ???? tet mi jde krom BT
tady mas celkem dost srozumitelny navod step-by-step ;-)
[ Link ]
jinak na 2G jde v pohode JB i 3.1.3 FW :)