Navštíveno 426x

Zdar kluci muze mi nekdo poradit vcem vypalit videoclipy do formatu dvd-video ????? Nero se semnou prestalo kamaradit a nejde odinstalovat :-( Poradte nejaky vypalovací soft... díky
filip... potrebuju ale z mpg. udelat dvd video a bouzel mi to ani v jednom nejde
VSO ConvertXtoDVD je tam i možnost vypálení na dvd. ale nevím jestli nespolupracuje s nerem. mě když nechodilo nero, tak jsem nemohl vypalovat třeba ve shrinku.
2 luda551:
Prosim te, je to sece OT ale jak se ti projevuje nevole NERA? Me totiz u nasich na PC prestalo take vypalovat na DVD Video - vzdy udela kousek DVD a vypne to :o( diky za info!

21.03.2010, 23:30 |
Pekys jako filip146. ConvertxtoDVD verze 4. A s nerem nespolupracuje. Stejnet problem mel kolega na Vistach, kdy se Nero posralo behem upgradu a neslo s nim uz nic delat. novy verze nebral, stary taky ne a odinstalovat neslo.
ConvertxtoDVD verze 4 jj uz to facha rychlejsi jak cely nero .o)
THULLO : no nevim zniceho nic my zacalo hazet chybu , tak sem preinstnul a jede ale at udelam cokoliv hned se mi vypne , nebo shodí komp . Jen upozornuju že to delaj verze 7,8,9... a tet uz nejde vubec odinstalovat ! Tato akce je platna jen u nainstalovanych produktu ! A co v pc kuja mam ????!!! :o)))

22.03.2010, 00:44 |
sotek na odinstalaci zkus Nero Clean Tool, mají ho někde na stránkách.

22.03.2010, 21:28 |
Pekys na odinstalaci klidne nejakej cc cleaner, nebo nejakej cistic registru a na nero uz se zvysoka vysrat. Potom co od verze snad 6 se pri instalaci zaclo nero srat do vseho co mohlo, tak uz to nechci ani videt.