Navštíveno 419x

Nazdarek.Mam problem s alarmem a to takovej ze kdyz zamknu auto tak po asi 20 minutach se mi to samo od sebe zpusti a zacne to houkat.Nemate nekdo nejake tipy co by s tim asi mohlo bejt?Diky za kazdou radu
Omlouvam se za ten nedpis.Nejak k tomuto tematu nesedi.ma tam byt alarmem =o)
hele nemas zaple treba vnitřní svetlo nebo nejaky sptorebic ???? me toto dela taky i kdyz je jen zaplé radio a zamknu
ne ne nic zapliho nemam.Abych celou situaci upresnil tak auto jsem vcera dovezl ze servisu.Zacalo to delat az dnes odpoledne.Po prijezdu ze servisu az do dnesniho odpoledne jsem na aute delal tyto veci.Vcera jsem ho umyl-zavada se neprojevila,rano prezul na letni-zavada se neprojevila,odpoledne nasadil tapce v kufru zavrel a zamcel auto a od te doby to houka jak na lesy
hej a jeste me tak napadlo ze mi dnes zacala svitit kontrolka ABS
toz chlapaci fakt nikdo nic?Nemuzu nechat auto odemcene
a nemas nekde v kufru prerušený kabel , podle toho co si napsal to bude nekde u vika kufru /5 dveří. V jednote alarmu se to muze hlasit jako odemce ikdyz je auto cele zamklé....
rano na to mrknu ted uz je tma jak v pr.. zatim diky moc za radu a kdyby nekdo mel neco dalsiho tak sup s tim sem
Me to delalo podobne akorad se mi spustila houkacka hned ,-) mel sem přerušeny kablík ,zaizoloval sem, a 2roky noproblemo
No me se to pousti az tak po 20 minutach,to me prave zarazi
zkus se mrknout zitra urco bude nekde ten kablik,-) no ja to mam nastavitelny nejdriv ticho a treba kdyz je vic otresu nebo neco tak zacne treba az od hned ,5,10,15,20,30 min ....
aha.zitra to omrknu.noc diky doufam ze to tim bude