Navštíveno 545x

20.03.2010, 20:15 |
fredh může mi někdo prosím vysvětlit, proč se mi dneska u fábie 01, stáhnuly přední okna dveří v momentě, když sem otevřel zadní boční dveře? Ještě sem měl v zámku dveří klíč. Auto má centrál,ale ne dálkovej.
Že by měla něco jako Opel Tigra kvuli tlaku ? No tipoval bych to spiš na nějakou chybu jezdil jsem s hodně fabie ale nikdy jsem se s tim nesetkal.

20.03.2010, 21:16 |
fredh já na to čučel jak puk. Když sem pak dveře zavřel a auto zamkl, tak okna ai nahoru nešly. Nějakej divnej system
To je jednoduchý, to je přeci německá logika.....kvůli ní prohráli válku, ale pořád ji používají, momentálně na koncernových výrobkách...
může být vadný spínač zámku ve dveřích řidiče, neustále hlasí druhou polohu odemknutí a proto stahoval jenže to by šly všechny okna najednou dolů spíše to vidím na jednotku Bornetz nebo ti korodujou konektory ve sloupku u dveří u kterých ti šlo okno dolů
hele a nema fabia to co vw? ja mam u pola kdyz podrzim klic v poloze zamknuti/odemknuti, okna bud sjedou dolu nebo vyjedou nahoru .Ale ted koukam ze to dela jen jedno tak to bude asi blbost co? (

21.03.2010, 12:26 |
fredh dneska sem to zkusil znova a nic, asi teda nějakej kraťák...
prostříkej ty kontakty ve dveřích popřípadě je raději omrkni pokud to hnije tak jednoho dne se ti může stát že neuděláš ani prd