Navštíveno 662x

tohle mi docela vadí. Nevím, proč to nenechají tak jak to je. Sám nemám rád, když mi kouř někdo fouká pod nos a to kouřím docela dost. Co ti lidi na těch zastávkách? Bylo zvykem jít vedle zastávky nebo dál, abych tím nikoho neobtěžoval, teď zas budou ignoranti vyhulovat děckám pod nosem...
[ Link ]
TEd sem nato taky koukal.. Nevíme co chceme.. Prostě Čr to je jedna vleká katastrofa..

20.03.2010, 11:49 |
X-sat (M)
Protože je nutné řešit kraviny a podstatné věci tak jdou stranou...
spíš ingoratský děcka budou vyhulovat slušnejm dospělejm pod nosem a ještě se ukrutně tlemit ...

20.03.2010, 17:05 |
Rudi Je málo peněz, tak je potřeba aby se víc kouřilo a vybralo se tak víc na daních, jinak souhlas, na zastávkách mě to vždycky sralo...
jsem pro uplny zakaz na verejnosti
jako kral..... udělat nějaký kuřácký budky a tam at si hulí kdo chce jak chce.....
příklad odemě z práce....
2 vedle sebe sedící zaměstnanci, jednou sem to počítal a z pracovního dne u nich padlo 4,5hod "na cigáro" a 1hod na oběd..... ve vejtahu se s nima nedá pomalu vydržet tak musim zadržet dech abych se nepoblil.....
takovejch tam je víc.... z exxonmobile tam jeden černoch smrdí jak fabrika, na cigáro jezdí vejtahem neustále a balí už ve vejtahu aby se s tim nemusel zdržovat potom.....
4,5 hod na cigáro každý z nich? To je docela mazec, pokud teda předpokládám, že mají běžně dlouhou pracovní dobu (8 - 8,5 hod)