Navštíveno 606x

18.03.2010, 15:34 |
vypuk | Upraveno: 2010-03-18 15:38:00
Chtěl bych se zeptat - měl jsem menší/větší umfall s tímhle golfem, momentálně už je po vzhledové stránce ok, akorát když dám kola do roviny, tak spolujezdcova strana lícuje s lemem a na druhé straně je kolo mírně natočené a posunuté směrem k řidiči - co to může být? Rameno? Tyčka řízení? - a pokud by to bylo rameno, dokázal by někdo sehnat levněji?

18.03.2010, 17:01 |
vypuk Takže - potřebuji sehnat, nevím jak se to jmenuje, to co drží zespodu motoru ramena...
nápravnici či co?
vyfoť to:-)

18.03.2010, 17:11 |
kuja Jako jestli si ohnul napravnici,tak to uz musela bejt sakra rana a typoval bych i hlou kastli,takze bych po nainstalovani napravnice,jestli ji tam teda das....sel rovnou na stolici :)

18.03.2010, 17:34 |
vypuk No tak kastle je hnutá určitě, u šíbru je na každé straně prohnutá střecha... Takže shánět nápravnici jo?
No stolice zas bude pak muset počkat - finance...:(

18.03.2010, 17:46 |
kuja jj...shanej napravnici a urcite i to rameno...podle me bude v p*deli oboji....
Jo a jestli to slo az do strechy,tak tu napravnici pred srovnani nevymenis.....po vyndani stary se ti auto zkrouti a nebudou ti licovat diry....a hlavne bych se na rovnani asi uz vysral....to te vyjde levnejs koupit jinou kastly a prehazet to do toho,pokavad nemas nekoho znamyho se stolici....

18.03.2010, 17:53 |
vypuk | Upraveno: 2010-03-18 17:57:25
Rameno vypadalo v pořádku, i známej říkal že je to jenom ta "nápravnice". Dostala asi šupu od toho zpi.. kanálu bo co to tam bylo. Kur*a tolik starostí kvůli dvěma idiotům, co se museli předjíždět... :(
"známej říkal že to je jenom rameno" to je mazec, to "jenom" mě dostalo :-))), já měl vždycky, když náhodou něco, ohnutý rameno, to si myslím že vydží míň než nápravnice.
PS: jednu nějakou nápravnici na G3 bych měl mít ve stodole, kdyby náhodou ;-)

19.03.2010, 06:37 |
vypuk Thomasi, víš jak to bývá, "on říkal že paní támhle viděla jak se ti dva baví o tamtom s tímhle"... :) Prostě dohady, obhlíželo se všechno, a nevíš náhodou jestli se nápravnice dělaly i spešl pro vr6 nebo všechno stejný?
no jasný no...... No čéče popravdě ti nevím teď...bych musel tu VR6 vidět, na tu jsem nikdy nekoukal...jinak co jsem viděl, tak byly vždycky všechny stejný...

19.03.2010, 15:49 |
vypuk Mno, spíš v tuhosti by měl být rozdíl ne? Něco jako u ramen, ale modlím se aby tam nějaký rozdíl nebyl, nerad bych šel opět a zase do autorizáku kde po mě chtěli za nárazník 6 a za chladič 7 tisíc... :)