Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakyho operatora a tarif pro iPhone?

o Navštíveno 578x o
o 18.03.2010, 12:14 | Knightey-
Tak jelikoz mi ted konci smlouva u T-Mobilu, tak se pokoukavam po jinem vhodnem operatorovi.
U T-M jsem byl 3 roky a mel tariv Bav se + internet+ (99kc a neomezene) bohuzel tomu tak nebyla pravda. ne vzdy teda. Jelikoz se iphone pripojuje ruzne na net a ani to nemusite extra ovlivnit, tak stahuje nektera data. Ted jsem mel 3,5MB dat v GPRS a poplatek za to skoro 200,-. K cemu kdyz platim tarif. Navic FUP limit 50MB na iPhona je opravdu malo.
Cili pokukuji po novem operatoru s lepsim tarifem.
Nejspis asi o2. Jelikoz uz od nich mam ADSL, tak bych mohl mit nejakou slevu ne?
A kdyby byl jeste v akci za pekny peniz iPhone 3GS, tak bych jsi nestezoval :)
Navic o2 jako jedinej operator uz ma solidne rozsireny 3G pokryti.

o 18.03.2010, 14:37 | Martyn | Upraveno: 2010-03-18 14:38:21
Mam T mobile, tarif ted nevim, kazdopadne jsem s nim spokojenej:) + k nemu neomezene data k iphone za 400 / mesicne (normalne stoji ca 900, jen k iphone davaji takhle ta dobre) a parada.
A pokud mas s tmob smlouvu uz dyl a das jim nuz na krk ze odchazis tak ti daj 3GS za hubicku..
o 18.03.2010, 15:03 | Knightey-
Mno jsem u nich 3 roky, ted v dubnu 21. to bude zacinat 4. rokem.
Jenze ten tariv ted je jen za tech necelych 900,- volal jsem jim a ptal se na to. Takze jsem rekl ze na to kaslu a ze podam vypoved. Ted jsem to vyplnil a odeslal.
Prisla mi od nich dorucenka ta, uvidim co se bude dit. Pokud daji 3GS za slusnou cenu, klidne to u nich prodlouzim, jinak na to kaslu.
Co jsem tak koukal tak asi zatim bych presel k o2. Uz preci jen kvuli iPhone balicku a FUP limitu 500MB. A hlavne na cokoliv, ne jen na web. A navic to jejich 3G pokryti site je fakt ve vsech vetsich mestech funknci a docela to svisti :)
A nejlevnejsi iPhone balicek za 600,- vcetne 80ti volnych minut a nejaky tech SMS by mohlo dostacovat.
o 18.03.2010, 18:45 | Martyn
Nevim cece, ja nemam FUP zadnej, net muzu pouzivat na cokoliv (v nouzi pichnu phone na notes a mam free net i na nem) jak dlouho chci. To vse za 500 / mesicne, celkem platim ca 2-2,5tis mesicne s tim ze volani absolutne neresim - volam dost. 3GS jsem dostal v srpnu za 4,5 coz je myslim fajn:) (vic bych za nej teda ani nedal, imho nema vetsi hodnotu tahle predrazena hracka:D ale je hezkej:o))
o 18.03.2010, 20:20 | pesss
napiš mi do mailu, něco u T možná vymyslim...
o 18.03.2010, 21:09 | Knightey-
Napsal jsem ti.
o 19.03.2010, 19:57 | Jindrs
sezen si znamyho co dela u CeZu a na nej tarif business + internet mobile 384,650 volnejch minut a 150 sms za 376 mesicne + ten internet(limit 2gb) za 150 mesicne
o 20.03.2010, 07:13 | Knightey-
wow fakt? Ted jeste nekoho sehnat :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3639 sekund.