Navštíveno 660x

15.03.2010, 00:17 |
Rudi Tak nevim, kterejch všech koutů republiky se to dotklo, ale min. severu 100% bo během pár minut se v Liberci po skočení hokeje, absolutně otočilo počasí a z deště nastalo extrémní sněžení, který snížilo okamžitě viditelnost a během snad hodiny napadlo dobrejch 7cm sněhu a ani silničáři chudáci nemohli reagovat, snad už to byla poslední ozvěna zimy :D
jj právě sem přilítl z egypta a po cestě blesky a bílá tma,cesta do ustí krokem
jižní čechy, taky hlásí kroupy nebo co to bylo kolem 1h, neskutečná masáž do oken, ráno cca 5-8cm sněhu a slušná ledovka :o(
když jsem ráno vylez ven, tak sem si připadal jak v ledovým království
V praze blesky a snehova boure. Behem par chvil napadlo asi 4 cm snehu.

15.03.2010, 08:04 |
Veva jako mrazik, bydlim v patočkově ulici v praze, která je momentálně zavřená, z obou stran BYLY plechové zábrany, ráno jsem je viděl rozházené po celé silnici :-D
a v Brne zas nic :-( kua poslete sem toho snehu taky trochu!
ale hlavne ze uz pulka tuneru je na letnich :-))) pardon... jinak s poslednim zachvevem zimy... no... jeste bych nejasal...
verano je doma :-D co si mi privezl? :) ja jel vcera kolem 23 hod od pritulky a jen huste snezilo co bylo pak radsi uz nevim :-D
Ostrava hlásí, že řidiči jezdí na letních a stylem jako za slunečného srpna, ve skutečnosti není vidět na krok, chumelí a 5cm sněhu na zledovatělé cestě :-))
včera asi tak okolo 11 v noci praha východ,mělnicko buřina jak bej,takový rany jsem v tuhle dobu ještě neslyšel,a taky během cca 10 min napadlo 3 cm sněhu + do toho ještě kroupi,neuvěřitelný,jak se to počasí zbláznilo
včera kladno taky...... nejdřív vítr, pak pršelo a asi půl hodky na to z ničeho nic vichr, vánice a blesky :) během 3minut bylo zasněžíno :)
No unas v děčíne vcera .
Vítr jak krava , pak sem jel a zacalo prset takovym zpusobem že sem musel zastavit !!! bylo to jak kdyz nekdo lije na auto kýble s vodou po 20min prestalo a zacalo snezit

15.03.2010, 11:34 |
sotek Dvůr Králové, v noci vítr jako prase, do rána jen malej poprašek. Ted tu je malá bílá tma.

15.03.2010, 13:59 |
drebb v Tampere dnes rano -15, pul metra snehu :) to tu je ale porad, ale jinak v pohode