Navštíveno 777x

Prosim vas, ceho to jsou ZNACKY??? Obe dve me zajimaji, jak ta 46ka tak to A ve hvezde (to i vlastne vice), neb jsem to videl na hadrech schumiho... Diky moc za info, fakt nevim, co to je.

14.03.2010, 14:19 |
Hi203 taky jsem nedávno viděl 46 na zadní části auta... které ovšem bylo rozsekaný na sra*ky ve stromě... Ani jsem se nedivil...
Cislo rosiho(nekdy doplnena i slovem doctor) a znacka alpinestar(moto hadry, hadry atd...)
Thullo si z nás jenom dělá prdelky :o)))
Chlapi diky, ja to mam na aute a vubec jsem nevedel oc jde, ale vim, ze to vidam casto prave!
2 Marlag:
No, kez by, ale ja fakt netusil :o) ted uzz jsem zase chytrej jako vul :o)
no bývalej majitel měl motorky všeobecně asi rád,ta nálepka alpinestars je na visačkách na jejich oblečení :)a 46 je jasná:)
46 si hlavne lepí každý kokot a raz keď som sa spýtal debila v dodávke či vôbec vie čo to znamená, tak mi povedal že som snáď debil, že to je euro verzia emerickej 76 a to že sú pumpy jako aby som vedel :o))))))))

15.03.2010, 10:34 |
Alííí Áko Slim.
No prave, proto ze jsem ABSOLUTNE netusil, co to je, tak jsem se radeji zeptal. Pujde to sice dolu, neb bude nejspise celolak, ale docela se mi ty nalepky libi, takze zatim tam jsou... ja jen, kdyby se menekdo ptal. :o)
kdyz uz tak 81 vid Alííí :-)