Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > stravenky

o Navštíveno 816x o
o 13.03.2010, 09:29 | filip146
taky vás serou hovada v obchodech co nevracejí na stravenky? myslím že jim to může být putna jestli mají v kase 1000,- kč nebo 20 x 50kč stravenku.

o 13.03.2010, 09:44 | ibizman
mam takovej pocit, ze na stavenky se vracet musi a pokud nevracej, tak je to zrale na udani na COI...
je to dycky vynalez nejake tlustoprdky, ktera si hraje na radoby vedouci a vymejsli hovadiny diky te tune sadla co ma misto mozku...
o 13.03.2010, 09:49 | axetom
o 13.03.2010, 09:58 | Luke_288
ne, neserou, mě naopak serou lidi co platěj stravenkama v krámě nákup! dvě minuty trhá čtyřicetikorunový stravenky aby napočítala 543Kč, nakonec si jednu bere zpátky, protože zjistí, že jí vrátí akorát bůra a dosypává to v drobných....to vždycky rostu
o 13.03.2010, 10:05 | filip146
axetom to vystihl přesně, ale luke taky... :-D
o 13.03.2010, 10:25 | .mycTD
jasne, ono pocitani stravenek trva uplne jinek, nez pocitani s bankovkama.
o 13.03.2010, 10:30 | martan-hifi
jojo stravenkáři jsou hustý :D ale víc mě se*ou lidi co si koupí 3 rohlíky a platí kartou
o 13.03.2010, 10:35 | Thullo
Jako martan-hifi!
Stravenky me netrapi, ale ty KARTY, to je konecna... :o( jako kdyz nekdo dela nakup za 1000,- a vic, proc ne, ale kua kdyz nekdo fakt plati 50,- kacek kartou, to je na povazenou...
o 13.03.2010, 11:22 | kuja
Obcas platim jak stravenkama,tak kartou mensi castky...cca do 100...kdyz si jdu rano pro snidani a divne si teda nepripadam....od toho to asi mam,ne?
o 13.03.2010, 11:26 | .mycTD
chlapi, jste jak stare duchny...
muze mi nekdo vysvetlit, jak je delka karetni transakce zavisla na castce? nesere vas taky, kdyz toho nekdo nakupuje vic, nez vy?
o 13.03.2010, 11:32 | filip146
jako kuja. nenosím prachy v hoitovosti skoro vůbec. platím nezatěžuje mě pak počítat drobný, nebo na co myslíte že ty karty i stravenky jsou...? na nákuo auta ?
o 13.03.2010, 11:46 | D-door
Ja a moje zena mame ve stravenkach 4000kc mesicne a muzu rict ze to je pomoc jako prase.Nakoupim maso a jidlo skoro na cely mesic a kdyz neco platim stravenkama tak mi to ani nepripada ze neco platim.Tezko pujdes do obchodu a nechas za jidlo 2500kc a musis platit penezma coz me skube:o)ale pokud platim stravenkama tak to vubec neresim.Nakupuji jako strhany:o)
o 13.03.2010, 11:52 | Mika
Mě sere spíš to počasí :-).
o 13.03.2010, 12:24 | D-door
jo to me taky
o 13.03.2010, 13:04 | Thullo
Samozrejme ze platba 50kc a 5.000kc kartou trva stejne DLOUHO. Pruser ale je, ze trva DLOUHO! Nemame tady jeste takove rychle terminaly jako jinde, kde to frci raz dva. Proto se divim, ze nekdo U SEBE NECHCE NOSIT 50kacek na 10rohliku a 20dkg vysociny, ale kartu, za jejiz ztratu se plati 200,- a vys (za zrizeni nove) to u sebe ma...

Jde mi jen o to, ze kdyz platim par polozek, tak me preci par kacek u sebe nazbije, ale KARTOU PLATICI ZAKAZNIK me bohuzel zdrzuje. Kdyz totiz stojim ve fronte a plati predemnou 3lidi kartou, je to o nervy, protoze kartou ta platba trva bezmala MINUTU, kdezto penezma i s vydanim 20vterin... (srovnani by oko) Nebo jeste dele, kdyz jim SPATNE ZADAJI PIN, nebo NEJDE TERMINAL, nebo NEMAJI NA UCTE PRACHY, nebo PREKROCILI DENNI LIMIT KARTY atd. atd. atd... odkud tohle asi znam, kdyz kartou neplatim? Z FRONTY KAROU PLATICICH ZAKAZNIKU :o)

Tot muj postoj k cele veci.

Kartu pochopitelne mam, ale HOTOVOST U SEBE NOSIM VZDY, neb nikdy nevim, KDY a KDE JI BUDU POTREBOVAT! Ostatne, jsou i FAST FOODY, TRAFIKY, CUKRARNY a jine stanky a obchudky, kde ty prachy CHCA NECHA POUZIJU, neb tam neni terminal ne? Tak mi netvrdte, ze chodite BEZ PENEZ a jen s PLATEBNI KARTOU :o)

No a na otazku na co ta karta pak tedy je, mam odpoved prostou. Dle meho nazoru je na platbou vyssich castek, nez je rekneme 1000,- a to proto, abych u sebe nemusel mít tak vysokou hotovost pro LAPKY :o)

Ano, jdete na velky nakup a nechcete mit u sebe balik, chapu kartu. Ale jdu si pro svacinku za 3petky a tasim kartu? To mi prijde uhozene...
o 13.03.2010, 13:04 | Thullo
A pocasi me taky sere :o)
o 13.03.2010, 13:49 | imax
mne nejvic sere to pocasi :(
o 13.03.2010, 14:49 | Luke_288
asi jsem divnej, mě teda narozdíl od D-doora nedělá problém udělat párkrát do měsíce nákup za 2500K a víc a zaplatit za to penězma. jak to děláš? to s sebou nosíš kalkulačku a počítáš 2594/80 abys zjistil kolik máš natrhat stravenek? (mycTD- stále ti připadá stejně dlouhé počítat stravenky než bankovky? mě ne, kalkulačku v hlavě nemám)
podle mě jsou stravenky na to, aby si za ně člověk zaplatil oběd.
ad karta naprostej souhlas s Thullem...
o 13.03.2010, 14:55 | luda551
kluci ja ,,smením" beno za stravenky . 6ensky vzdycky hodim 1500 ve stravenka misto 1300,- a vubec me to nesere :o) jen to pocasi no :-(
Jinak me jeste serou ty ,,KARTAČI" co nakoupí pivo 10rohliku a nemuzou si vzpomenout na pin chjo hlavne ze maj kartu
o 13.03.2010, 15:08 | Mr.Scully
Samozřejmě, že 1000 Kč není to samé jako 20x50 Kč ve stravenkách. Obchodník ze stravenek platí ještě poplatky těm vydřidušským firmám, které si tuhle debilní věc vylobovaly v parlamentu! Myslím, že se dají vymyslet i lepší firemní benefity (resp. daňové úlevy) než to, že v hospodě zaplatíte litr a hospodský z toho musí třeba 50 kaček ještě odvést firmě Sodexho Pass...
o 13.03.2010, 15:14 | Luke_288
no a pak se nedivim těm omezením na vracení nebo maximálnímu množství stravenek, který berou...
o 13.03.2010, 15:57 | imax
asi si jdu objednat pizzu a poslickovi zaplatim kartou kdyz uz mne dnes tolik sere to pocasi
o 13.03.2010, 19:20 | Klobouk
D-door: a ty nechodis pres den na obedy?? Nebo pak na obedech platis penezma kdyz si ty stravenky tak vyhodne utratil za ten nakup v marketu?
Thullo: delal sem v bussinesu platebnich terminalu a spol par let,takze jen tak pro tvou informaci ty terminaly Thales ktery jsou tady v drtive vetsine se pouzivaj napric celou evropou,takze rychlost vsude stejna. A tvou myslenku ze musi kazdy s sebou nosit alespon nejake penize mel jeden kolega taky. Tak jsme jednou uzavreli sazku ze cely tyden budu u sebe nosit jenom kartu a stravenky. A myslis ze to neslo?? Slo,a uplne v pohode,respektive jedine dve veci mi na tom torchu vadili. Jit vecer na tri ctyri piva a platit kartou je mi trochu blby,a to samy platit kartou cigara na kterejch ma obchodnik uz tak celkem hovno - to jsem ale resil tak ze jsem je kupoval na benzince,tam s tim nemam problem,rejzujou tam dost na jinym..
o 13.03.2010, 19:44 | Thullo
2 Klobouk:
Je mi to jasny. A vyhoda noseni karty oproti penezum je tedy presne jaka??? A ted myslim pro bezne placeni vseho.

A kdybch KOURIL a mel pro ciga litat misto do trafiky na pumpu tak to je urcite lepsi, kdyz trafika je za domem a pumpa o radny kus dale, vid? :o) Ja ale netvrdim, ze NENI MOZNE ZIT JEN S KARTOU, ale troufam si tvrdit, ze placeni svacinky za 40,- kacek kartou je TRAPARNA (asi jako 4piva jak pises, i kdyz to neni 40kacek, ale kilco) ze jo... ;o)

Samo ze jde zit jen s kartou, ale ja nevidim ZADNOU vyhodu toho tu kartu pouzivat FURT! To je cele... me je fuk, jestli to tak dellate - jen delejte, ja vam to preju, ale nejsem fanda postavani ve frontach v TESCU, takze si takovym KARTARUM s 5rohliky tukam na celo :o)
o 13.03.2010, 19:46 | Midnite
Thullo: od toho ta karta je abys s ní platil.. já kartou zaplatím stovku v klidu a neřeším ty co by si ťukali na čelo :)
o 13.03.2010, 20:06 | Thullo
2 Midnite:
OK, v poradku, ale stale mi NIKDO NEVYSVETLIL, V CEM ZE JE TO LEPSI :o) ja jen vim, ze to trva DELE...
o 13.03.2010, 20:07 | Midnite
tak to taky nevím, ale já pokaždé u sebe nemám hotovost..
o 13.03.2010, 22:45 | Lukaash
lepsi? treba v tom, ze nemusim do bankomatu a myslet na to, abych mel porad nejakou hotovost v penezence ... karta mi nedojde, hotovost ano :-)

osobne platim vsim ... kartou, cash i stravenkama a nemam problem ani s ostatnimi platicimi, ikdyz jim to obcas trva ... jsou i horsi veci :-)
o 14.03.2010, 00:48 | ikosp
Já teda nevím, proč někomu vadí platba kartou byť za 100 korun.....
Většina lidí chodí po supermarketu hodinu protože čumí co je kde o korunu levnější a pak se vzteká, že chvíli musí čekat u pokladny.
Platba kartou není o nic delší, než když začne někdo lovit zmíněných 100 Kč po dvojkorunách

A nejvíc mě dokáží nasrat lidi, co si otevírají hubu na pokladní, co musí celý den sedět na pokladně v né zrovna příjemných podmínkách a ve většině případů nemohou ovlivnit, jak dlouho tam dotyčný čeká.
Je to týden, co jsem přišel v jednom tescu k pokladně a zrovna tam takovej chytrák byl (a to nebyla fronta a nečekal), tak jsem se pak dal do řeči s pokladní a ona, že to je na denním pořádku a že ji ten den vyfakoval i odhadem 60ti letý děda, protože mu nedala tašku........ani nemohla, protože žádný neměla

Je docela možný, že vám těch pár minut čekání zachránilo život a ani o tom nevíte.....

o 14.03.2010, 09:04 | Mr.Scully
Platit kartou minimální částku sice považuju za hovadinu, ale souhlasím, že zas takový zdržení to není. Daleko víc mi vadí třeba čekání na poště, kde si nějaký krávy vybírají ze sporožira 200 Kč, aby ušetřily možná tak pětikorunu za výběr z bankomatu (který je taktéž na poště) a i když chce člověk jen poslat zásilku, tak tam tvrdne dvacet minut.
o 14.03.2010, 11:05 | D-door
Klobouk mam navareno kazdy den doma.Zena se o me stara:o)
Luke_288 kankulacku nepotrebuji .Jednoduche pocty.To je mam vyhodit:o)nejsem takovy prachac jako ty
o 14.03.2010, 13:43 | Luke_288
to mě baví tyhle keci o pracháčích :)))
pravda je, že čtyři litry každej měsíc ve stravenkách nedostávám, takže s nima nemám problém kde je udat...
o 14.03.2010, 14:12 | D-door
Ja to tak nemyslel tak se omlouvam:o)
o 14.03.2010, 15:12 | Luke_288
v pohodě...
o 14.03.2010, 16:49 | Klobouk
D-door: tak tim padem jsi ovsem spise vyjimka,vetsina pracujicich holt pres tyden doma neobědva. Ja jen myslel jestli to nedelas jako jeden od nas z kanclu kterej dostane stravenky,utrati je za velkej nakup a pak celej mesic chodi s nami na obed a plati tam hotove..
o 14.03.2010, 16:57 | luda551
No ja mam 1kartu na obedy - firemní , stravenky - na svacu , 2 kartu - naftu , 4-5 svoji a stací mi to .
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3339 sekund.