Navštíveno 578x

asi budu řešit eura, kde nejlevněji nakoupit? budu potřebovat cca 11.000eur? nebo neválí se někomu doma :-)
vali, ale je zla doba pro prodej :-)
kolik by jsi chtěl, napiš mi na icq

12.03.2010, 23:04 |
Rudi alfaprague.cz
prodám 4000 euro po 26kč ,měl jsem je na auto ale koupily jsme v čechách
sice to nepůsobí zajímavě ale banka napočítá poplatky a tím se to posune jinam
Ty poplatky :-)))), jsem si vzpoměl na tu reklamu
ale, teď jsem volal do banky, protože tohle neberu každý den, tak ani nevím jak ty poplatky jsou, mám ČS tak jsem volal tam a bylo mi řečeno, protože je výkend, tak berou už pondělní kurz a tam je nákup 26,015Kč, dále oni zníměné poplatky jsou - do 10.000Kč je to jedno procento s částky, nejméně, ale 50Kč, nad 10.000Kč je to zdarma, takže asi tak
[ Link ] nebo levnější je většinou mají ve směnárně v Praze v ulici Politických věznů nad hotelem Yasmín směrem k opeře.
Mel bych kolik chces, napis jakou bys mel predstavu a odkud jsi. (Sokolov?)

13.03.2010, 18:31 |
Timbo cendlere nebydlis na vitezny kdyz tam mas ten servis? znam jednu vetev dela dobry ceny. ten mafian z ty dreveny boudy na sestce nevim kde je ale ten mival taky dobrej kurs muzu ti na nej dat cislo. ale buhvi kde je mu konec. honzik s jachymem sou spolehlivi uz sem u nich kupoval/prodaval hodne casto
Timbo : na vítězný nebydlím, ale jsem ze Sokolova, ta dřevěná bouda už neexistuje, ale vím o kom mluvíš, ale už jsem u nás sehnal u vietnamců by neměl být problém
ikdyž celkově mám strach, přeci jen to není málo a dostat falešný, by mě snad odvezly a dotyčného bych zabil, mladá do mě pořád prudí, abych to vzal radši v bance a mám jistotu
cendler: banka nebo tapík
Zalezi kdy to potrebujes, mam u sebe neco, ale neni to ani pulka co chces. Musel bych vybrat z prasatka.

13.03.2010, 21:30 |
Rudi si pro to sjeď do Prahy, jak sem posílal alfaprague, beru od nich několik let a nikdy žádnej problém

13.03.2010, 22:43 |
Timbo | Upraveno: 2010-03-13 22:44:02
ten vietnamec co si rika honzik je jeden z nejznamejsich v sokolove malej a nosi cervenou ksiltofku urcite ho budes znat. driv mel pasata a ted ma T5ku a ma obchod u uralu naproti Rodovo zbranim. je 100%ni kseftuju s nim uz pres 10let a nikdy nebyl zadnej problem ale samozrejme je to rozhodnuti na tobe to je jasny jsou to tvoje penize to chapu.