Navštíveno 759x

Kdykoliv jedu na benzínku tak se děsim těch cen a jelikož jezdim autem pracovně a sem placenej od kilometru potřebuju poradit kde brát levnej benzín. Na ono mě už nikdo nedostane to jedině z nouze vzal sem tam jednou a ucpal palivovej filtr. Jsem z plzně tak kde se dá koupit levnej dobrej benzín?
Já síce pořád tvrdím, že ONO je celkem OK, ale jinak zbývá Globus, Makro, Tesco...
je zajimava jedna vec- ja jezdim k(ono)uz dva roky a nic se mi s autem jeste nestalo :),ale zajimavejsi je kdyz mluvis o tom pricpanym filtru ze kamarad jezdil k OMV a stalo se mu to uz dvakrat za 100 000 km
Ono když tě zmrzne benzín v nádrží ucpe se tě filtr a eště tě to vůbec nejede tak si to pak rozmyslíš. A co papOIL
nevim me prijde (ono) normalka nevidim v tom problem
Na omw sem jezdil pro body a v pohodě.
no, tak to vidíš...každý nadává na něco jiného. Např já si pochvaloval Unicorn a kdekdo to považuje za šit. Pak jsem vzal OMV v Brně, a auto najednou jezdilo s o 20% větší spotřebou a ztratilo výkon. Jinak beru tam, kde to mám při cestě a za průměrnou cenu.
mě na OMV překvapila ta jejich nafta...bylo to začátkem února, přijel jsem natankovat N95 a čumím jak blbej na jejich Alpin Diesel, který byl při -3 stupních zmrzlej a v tý "bouli" jak je vidět barva paliva tak byla jen ledová tříšť :D:D

12.03.2010, 17:22 |
Zdenek (A)
On se kazdej filtr jednou ucpe. Takze to vubec nemusi byt problem jednoho spatnyho natankovani.
To vim, uvidim jak to bude jezdit tedko až vyjedu benzín z ona a parkrát vezmu na lepší benzínce.
Benzin jsem bran jen na Benzině a to blueoctan, vše v pohodě. Do formana pouze Shell Vpoverracig a filtr za 3roky KO.
Jezdím už cirka 8 let výhradně na Shell V-Power a nikdy žádnej problém .
Tak já do oktávky vždy dával taky kvalitní paliva ale tady sem řek že zkusim ušetřit a jak to dopadlo

12.03.2010, 23:06 |
Rudi já beru buď u nás na 2, kde problémy nejsou, případně na LukOilu a taky problémy nejsou, ikdyž v novinách sem tenkrát četl, že asi na 3 LukOilech něco našli, resp. tam nebylo něco úplně v pořádku
pokud že je nějaký průser s palivem, myslím že je to průser konkrétní benzinky ne společnosti. jinak 2 roky bez problémů ONO -octa 1,9tdi.
Ja mam zase treba spatny zkusenosti s Shellkou, ta jejich nafta snad zamrza i pri 10stupnich nad nulou :)))
V plzni je levnej na Slovanech u bejvalýho Dafu, teď je tam autosalon SEAT
Tak ty slovany sou hodně z ruky pro mě a hlavně taky beru benzín vždy po směně po 11 hodině večer