Navštíveno 619x

Jaký máte názor na tuto značku? Slyšel sem od kolegu v práci,že LCD dělají moc povedené.. Nebo koukat spíše po jiných? Sony,Philips,Samsung,Panasonic? Do Tv nevidím a myslím,že jsem ani nikdy Tv neměl.. :-)) Ale ted jí potřebujem.. :-)

12.03.2010, 10:44 |
Kapka (M)
zaleži v jakem rozmeru to budes chtit..cim to budes krmit..atd...jinak pohledej historii tohle se tady rešilo snad už x-krat
Rozměr od 94cm.. Na historii sem koukal.. Ale nic pořádného sem nenašel.. Většinou staré věci.. :-) A ve vyšších cenách.. Mě stačí větší uhlopříčka.. Nějaké extra vymoženosti nepotřebujem..

12.03.2010, 10:56 |
Kamil Monička - k čemu je velká úhlopříčka, když má na pytel obraz (nízký kontrast, nerovnoměrný nebo nestabilní podsvícení, ujetý barvy atd.)? Jinak Sharp dělá fajn telky, záleží v jaký ceně se bude vybírat.
Kamil: Tohle přesně sem nemyslel.. Spíše nějaké fuknce apod..

12.03.2010, 11:44 |
Kapka (M)
od tohohle rozmeru bych už asi šel do plazmy...proste jsem mel už 2 plazmy...otec ma LCD..a proste se to neda srovnat..pro me zatim v "normalni cenove relaci" výtězí plazma
To já sem určitě v nižší cenové relaci.. Mám limit do 15t.. Zatzím hledám mezi Sharp,Samsung,Philips..

12.03.2010, 12:57 |
War Přečetl jsem test 109 TV z Dtestu a Sharp dopadl dobře co se týká kvality obrazu. Ztrácel v rychlých přechodech a akčních scénách. Vítězem testů byl Phillips a Sony, na konci se vždy umístilo LG se Samsungem.
Sám za sebe jsem si vybral doprodej modelu Sharp LC46D653E. 46" za tuto cenu mi připadá super.
[ Link ]
Ještě tady nepadla pozorovací vzdálenost a co se na TV bude sledovat (DVB-T, sat (SD nebo HD?), DVD nebo Blue ray?) atd. pak se dá o něčem konkrétním mluvit.
Obecně Sharp je nejlepší výrobce LCD panelů, bere od něj Sony, Loewe a další. Slušný LCD umí i Samsung, Philips mě přijde moc vyumělkovaný už řadu let těma jejich digital natural motionama a pod srač*ama.
Osobně bych ale nad 106cm šel do plazmy Panasonic, reálnější podání barevného spektra a hlavně odezva 0,01ms proti LCD co má 2 - 4ms je 1000x a menší a dá se na tom sledovat i pohyb...

12.03.2010, 14:54 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-03-12 14:54:58
War: Hlavně nic nevybírat dle d-testu, viz. jejich poslední test kde byla jen jedna plazma ještě myslím od LG a vyšla jako neekonomický žrout :-/ O testu foťáků, kde bylo chyb a blbostí jak máku ani nemluvím...

12.03.2010, 17:33 |
choze načůral moušn :D
ps. za 15k máš plazmu i třebas od Panasonicu ;)
choze: Jo i tak by se to dalo nazvat, nechápu proč pořád vyhrávají EISA apod. když jsou tady opravdu lepší... Holt jezdí na testy na praseti a odpichují se husama :-D

12.03.2010, 17:54 |
choze Tuner - jj :D
za posledních cca 6 let jsem neviděl test co by vypovídal úplně pravdivě :(
Koupeno.. Díky za postřehy..
A cos koupil když se tady ještě nic nevyřešilo? Nenapsal jsi ani vzdálenost, ani co budeš sledovat...
Další zbytečný topic a opět si tady plácáme játra zbytečně, ach jo to je jak nedávno s tím zrcadlem. Proč se teda sakra lidi ptáte co koupit?
Tuner: Je to jednoduché.. Zeptám se více lidí.. Takže i tady..¨Stejně tak sem se ptal známého který dá se říct žijes elektronikou.. Takže sem si od něj nechal poradit.. Takže to neber tak,že to tady bylo zbytečné.. Myslím,že naprosto normální věc zeptat se kde to jde,když už kupuju pro mě něco dražšího.. :-)
A ptal se ten známej odbormník na to na co já? a co jsi vlastně koupil, dozvíme se to?
Tu ,,filipsku" mame doma a jako kdyz je tmavší obraz tak je to rozmazany ale jinak se na to da koukat
Kup mou lsc samnsung LE40B550 nová 40" použitá minimálně.Jsem z Brna za 12490
mi mame doma 2x tuhle a na normalni koukani to staci, za ty prachy supr telka
[ Link ]
Vzal sem tu jak sem dával odkaz.. Mám to asi jako madaros na normální koukání.. :-)) To je sport a pak jen na dvd.. Jinak nesleduju Tv vubec..
Tuner: Na to všechno se neptal to je fakt.. :-)) Takže do toho vidíš více.. ;-) Stačí ti to takto,nebo ještě něco? :-)
Monička: No tak to byl "odborník". Jako 1. je třeba řešit na co bude TV sloužit a pokud na sport (předpokládám z DVB-T nebo kabelovky) a DVD, tak 1. full HD je hovadina a 2. jak jsem psal plazma na pohyb je někde jinde. Za tu cenu by jsi měl daleko lepší pokoukání...
To Tuner: proč FHD je hovadina? Možná bude řešit satelit nebo jiný příjem než tebou předpokládaný DVB-T.
Harryp: Ano může řešit satelit, ale co tam reálně ve full HD vysílá když pominu jedno hezké demo na Astře? Takže opět na běžné koukání HD ready vítězí, neb 99% vysílání je stále a ještě dlouho bude PAL 576 x 720, takže i ta HD ready je "přepych". Bohužel dneska se každý honí za pixelama už i u TV stejně jako u foťáků - lidi jsou holt ovce... :-/
Tuner: Asi máš pravdu.. Ale co sem na ní zatím koukal tak mě to stačí.. Nemužu říct,že bych z ní byl fakt zklamanej.. Tolik času netrávím na Tv.. Ale mohl by si mi pomoct s propojením tv s pc.. Zkoušel jsem to už na starší Tv a nic.. Ani ted se mě to nedaří rozhejbat..
Ono je toho v nativním FHD stále více.Televize se asi nekupuje na 2-3 měsíce,ale samozřejmě záleží jaký zdroj signálu člověk použije.

14.03.2010, 22:14 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-03-14 22:15:04
Harryp: To je pravda a jsem za to rád, ale ono i u 42" TV je problém z 2,5m rozeznat při pohyblivém obrazu zda TV je HD ready a nebo full HD, prostě ty body z běžné vzdálenosti nepoznáš. Situace se mění až u 46 a 50", tak už full HD smysl určitě má, ale jak se lidi honí za full HD u 82cm TV mě přijde směšné.