Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Příspěvky

o Navštíveno 565x o
o 11.03.2010, 22:24 | Bolthorn
Proč když je starý příspěvek a já do něj něco napíšu, tak se neposune na začátek, a ani se neukáže, že je v něm nový příspěvek???

o 11.03.2010, 23:20 | Mr.Scully
Protože předtím to bylo debilně udělané tak, že se to sice řadilo podle posledního příspěvku, ale vidět byl datum založení, zatímco teď je to ještě debilněji tím, že je to podle data založení.

Nevím, proč to není jako každé jiné normální fórum, tzn. vidět datum posledního příspěvku a řadit podle něj?
o 11.03.2010, 23:38 | Rudi
souhlas se scullym
o 12.03.2010, 00:03 | Daryl (A)
Nejdebilnejsi je to, ze místo aby jste si přečetli oznámení v patřičně sekci tu dokola opakujete již 10x zodpovězeny dotaz.
o 12.03.2010, 00:13 | Kesam
Hele hod tam smajla :D
o 12.03.2010, 01:53 | Kacko | Upraveno: 2010-03-12 01:56:44
Daryl: Proc to takhle je?

Aha uz chapu. Musely to byt nejspis brutalni joiny.
o 12.03.2010, 06:18 | Bolthorn
Tak to prosim vrať do původního stavu, tohle je k hovnu a postrádá to logiku..
o 12.03.2010, 08:50 | Mr.Scully
Ty jo, hledal jsem asi deset minut, ale "patřičnou sekci" jsem nenašel. Ale to je fuk. Zase je třeba kladně hodnotit to, že fórum mi nenabíhá 50-60 sekund, jak bylo ještě před pár měsíci pravidlem. Dneska už je to otázkou jen tak 2-3 sekundy. Ještě pár indexů a optimalizací joinů a bude to do sekundy jako každé jiné fórum :-)

Ale neberte mě vážně... jsem už dva tejdny brutálně nasranej, tak jen ventiluju některé pocity. Je fajn, že existuje fórum, kde se probírá všechno.
o 12.03.2010, 08:57 | Daryl (A)
Scully: co takhle pripominky k fóru ? To ti jako ta spravna sekce nepřijde ?

Kacko: spíše bude problém ve formátu buňky podle které se radi ( tipuju). Už tak tam jede join přes 4 tabulky které mají přes milion zaznamu. Chci to zkusit změnit z datumu na Unix time, který použiju jako int a prilepim ho k jiný tabulce.
o 12.03.2010, 17:44 | Kacko
Daryl: Jo, pokud to tam ted je jako datetime, tak int rozhodne pomuze, jen nevim jestli nejak zasadne, protoze 4joiny pres milion zaznamu jsou proste na MySQL(predpokladam) hodne.
o 12.03.2010, 18:15 | Daryl (A)
mno hlavne ten sloupec prehodim do jine tabulky (ciselniku) coz by melo zasadne pomoci. Doufam.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3005 sekund.