Navštíveno 3233x

Asi před pul rokem jsem sem daval prispevek o rekonstrukci obyvaku, bylo tam par otazek jak to bude ve finale vypadat, nebyl cas sem napsat driv, obyvak je ve finale a setrim na nabytek, prikladam par foto...

Trochu jako Slim. Chtelo by to videt nazivo, ale nevypada to spatne. Asi bych to zkousl:) Celkem se mi to libi. Hlavne ale ze se to zamlouva tobe, na ty nase plky kasli:)
BARVIČKYYY!!!
pěkné to máš

10.03.2010, 23:33 |
BadyS ještě foto "bordelmamy" a je to completed :o)
jinak pěkný, ale dost výrazný, nebolej z toho oči toliko světla kolem při koukání na TV?

10.03.2010, 23:36 |
FSAL jako BadyS, v takovejch obyvacich uz sem nejednou byl :D teda tam to byla spis loznice ;)
hod nejakou fotku mistnosti, tady je videt defakto jen TV
Nejsem fotograf a foceni ve tme je problem, nasel sem par fotek z drivejska.

Badys: na koukani je to akorat, nevadi to ani pri projekci, navic to jde stlumit nebo vypnout..
teda za mě jednim slovem ...nádhera !

11.03.2010, 00:41 |
Augi Zvláštní, ale pěkný :-)
Dekuji chlapy, po tom marastu a bordelu to potesi, chtel sem to mit jiny "zvlastni" nez bezny obyvak, osvedcilo se mi to uz driv, podle me to pak tak rychle neni out, kdyz je to jiny.
já zezačátku myslel že to je projekt z počítače :-D
ale je to pecka!

11.03.2010, 01:35 |
Kacko jako nademnou, je to parádní!
pekny kdyz jsem videl tu tv a napis battlefield tak jsem nejdriv myslel ze jsi predelal kram :-)bydlis porad na zadnakach?ja ze mi dlouho nikdo v lete nejezdil na motorovy kolobezce pod okny :-)
VladaTDI: Mas to super.. ;) (zvastni a proto super)
Jindrs: Jeste napis cislo baraku a cislo bytu a je to jasne :( uz jen cekat, kdy bude mit necekanou navstevu...
Mozna se nekteri divi, proc zmizl jeden muj prispevek...
(jednose, corkari maji internet jako zlaty dul informaci a pak uz jdou na jistotu)
Pred par dny kamosovi vybrali kvartyr a na 99% diky tomu, ze se s tim pochlubil na jednom nejmenovanem foru... :(
Takze opatrne... Nezda se to, ale vystopovat kdo kde bydli neni nejak narocne...
za mě good, tapeta je fajná, bedna na telku nemá chybu...
Za me teda palec nahoru... Super..
tak já opět půjdu protiprodu .... nelíbí, připadá mi to jako autodrom na pouti, v těch barvách a světýlkách by mi brzo hráblo :o)
jediné co kladně hodnotím a co se mi fakt líbí je místo pro televizi, ale samozřejmě nejdůležitější je že majiteli se to líbí a má z toho radost ...
možná že kdyby to mělo jiné barvy, tak by to bylo o něčem jiným ..
mě prostě červená barva dráždí a proto jí moc nemůžu
velkej ulet, ale paradni, moc se mi to libi.

11.03.2010, 07:55 |
Yawor VladaTDI - pls co si vybral za plátno ?

11.03.2010, 08:19 |
Veva tak tohle nemá chybu!!! moc povedená práce
Tady se to rozjelo :o)
Yawor: je to obycejna PU deska bez nateru v hlinikovem ramu.
cool:-) jen se nejak neorientuju v tech barvach. steny jsou tmave cervene s fialovym nasvicenim, nebo je nasviceni bile?
s tou červenou bych si připadal jak bejk na koridě......ale asi ve skutečnosti to bude určo vypadat jinak než na fotkách a na LCD bazmeku.
No asi takhle... nechtěl bych to ani za nic, ale máš plusovej bod za originalitu, vypadá to hustě :-)
Masakr .. myslím ten Battlefield :-)
mycTD: steny jsou tmave cervene, tahle barva se volila k cerne sedacce a hlavne vzhledem k projekci, aby tolik neodrazela svetlo, nasviceni je bile pomoci diod a podsviceni u tv a platna je volitelne diky RGB diodam.
konik: ve skutecnosti ve dne to vypada celkem "normalne"
Mr.Scully - diky :o)

11.03.2010, 10:26 |
Pagoš super práce!
vypada to super i kdyz je to hodne divoky .-D
Teda klobou dolů vypadá to nádherně i když na mě až moc kýčovitě když se to rozsvítí.
jsem stará konzerva .o)
takže jako fotka z katalogu na tv dobrý
ale domů na mě hrozná divočina, spíš bych to tipnul na obejvák Michala Davida
každopádně zase jiný, a na fotkách ve tmě efektní
za me osobne naprosto vynikajici,dlouho sem takhle napadity a originalni obyvak nepotkal.
A mě se to taky líbí:-))) :-*** a v tomhle obývaku se dobře usíná :-)

11.03.2010, 19:29 |
BULOH Velice pěkné a originální
máte to parádní,palec nahoru !!!
cim je to nasvětlovaný ?? líbí se mi to a nějakej podobnej domek na telku by se mi taky libil

13.03.2010, 12:38 |
VladaTDI | Upraveno: 2010-03-13 12:39:40
Diky moc panove...
Madaros: je to nasvetleny SMD diodama ktere jsou na samolepicich pascich, snad pomuze trochu foto, lepsi momentalne nemam.

21.03.2010, 21:25 |
madaros | Upraveno: 2010-03-21 21:26:27
muzes mi prosim hodit odkaz,kde si koupil ty RGB pasky ?!
chtel bych udelat podhledy a tam tohle osvetleni (bud zarivky, nebo prave LED-ale bojim se aby to svetlo bylo dostatecne silny), chtěl bych i se štelovánim intenzity a líbila by se mi prave i moznost zmeny barvy
takhle nejak podhledy a v nich svetlo
[ Link ] popr takhle nejak
[ Link ]
nasvetlene je to super, ale co jsem se dival na ceny,tak to nasvetleni vyjde vic, nez samotna tv...
no víc ne,ale levný to neni :(
co jsem nasel tak cca kolem 5-6ooo za 5m u toho RGB+efekty (
[ Link ] )
a jednobarevny cca 600-800/ 1m