Navštíveno 847x

10.03.2010, 15:19 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-03-10 15:20:45
[ Link ] Tak kdo se chystá? Já pevně doufám, že uvidím a uslyším nové Bowers Wilkins Diamond 800.

10.03.2010, 15:20 |
Kamil jel bych se mrknout, ale bohužel nebude čas :-(

10.03.2010, 15:25 |
Zdenek (A)
Mam to tak nejak v mlhavem planu, ale nevim, zda to klapne...
My jedem v sobotu, tak se třeba potkáme.

10.03.2010, 16:10 |
Yawor možná neděle odpo
nikde nevidim že by vystavovali B&W, ani Eurostar není mezi vystavovateli. Neví někdo jestli to tam bude? Taky by mě zajímaly nový B&W diamond :-).

10.03.2010, 19:04 |
choze hernajs asi to prošvihnu :(
Honza: Blbá doba, nějak není čas na výlet :-(

10.03.2010, 23:39 |
Daryl (A)
Pevne doufám ze jo ....
Raději ne, člověk si něco poslechne a pak cokoliv jinýho zní jako tranzistorák :)
cubajs: NJ fakt tam nejsou, bral jsem to jako samozřejmost a je fakt, že ai pozvánka z Eurostaru nepřišla :-/ jako od ostatních firem.
Nedávno jsem koukal na nějaký dokument na čt2 a tam o nich bylo velice kladně hovořeno.
Dragster: O kom? O BW celkově a nebo téhle řadě? Ta ještě není na trhu, respektive začíná, ale i předchozí Nautilus 800 byla špičková.
Tuner: řekl bych že model Diamond, neviděl jsem úplně od začátku, ale dle hozeného fota, bylo to repro úplně stejné, bylo tam z jakých materiálů, jsou dělané membrány, nějaké co se používají v leteckém průmyslu, pak z čeho je "bedna", skládaná z více vrstev a jen povrchová že je dělané ze speciálního stromu a že musí ladit leta na obouch bednách a hodně povídání o zvuku.
Tak to byli staré Nautily 800, kevlar na středobasu měli jako první patentovaný a používá se všude možně, ale o tom stromu slyším prvně. Ano kabinet je lepený z dýh, dřevo je z jednoho "vrhu", ale že by bednu leta ladily to je nesmysl pokud to tam padlo. Škoda že mě to uteklo, docela bych se podíval.
Takhle se to lisuje...

12.03.2010, 23:18 |
Daryl (A)
Tuner: podle mne myšleno leta jako letokruhy. Aby na obou stranách byl stejny letokruh kvůli tomu ze každy rok (letokruh) muže mít odlišné vlastnosti odpovídající průběhu daného roku. Nebo tak nějak :)

12.03.2010, 23:27 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-03-12 23:28:30
Daryl: NJ už je pátek, já to bral jako že bedny ladí celá léta (myšleno roky a ne jako že ladí aby seděla krezba letokruhů dýhy :-))
To je jako v kuchařce krájejte tři dny staré housky, já jsem krájel půl dne a měl jich plnou vanu :-O

13.03.2010, 18:17 |
Zdenek (A)
UF! Nebylo to zly ;-) Vybral jsem si repraky, ale nejak mi chybi 300 koliku! ;-)
Zdenek: Co sis vybral?
Mě nejvíce oslovil zvuk Wilson Benesch na elektronice Electrocompaniet. To byla lahůdka.
Jinak Eurostar a potažmo Bowers Wilkins nebyli z důvodu, že řada začně nabíhat až v květnu a neměli co ukázat.