Navštíveno 4036x

08.03.2010, 19:24 |
dolph Hoj.. řeší se tady snad úplně všechno tak by někdo mohl mít informace i o kočárcích.. co jsme se ptali tak jsou nejlepší trojkombinace..ale ted jaké.. s cenou tak do 10t ? narodí se v říjnu takže to bude mít hnedka ježdění ve sněhu (pokud bude) . Zatím vůbec nemáme tušení co a jak vybrat, jestli v tom hraje roli to že se bude jezdit i v zimě.. no každopádně díky za každou radu.
mrkni sem:
[ Link ] my máme na dvojčata EasyWaler Duo, a maximální spokojenost, takže za nás dáváme bod EasyWalkeru

08.03.2010, 19:37 |
mrazik | Upraveno: 2010-03-08 19:40:38
Takze na zimu to bude peknej prcek, ktery jeste bude jezdit v hluboke korbe narvany ve fusaku a teple obleceny a je velmi malo trojkombinaci, ktere jsou dostatecne prostorne - na to fakt bacha, aby se tam vesel. Sportovni nastavbu uzijete tak cca po zime. Manzelka hodne premyslela nad kombinacema a nakonec je zavrhla, protoze je to o kompromisech, takze jeji rada je, koupit pouzity hluboky a az na jaro neco novejsiho a poskladat. My jsme koupili podvozek Bebecar a k nemu hlubokou korbu a pak jsme k nemu koupil sportovni nastavbu, kdyz uz chtel prcek sedet a koukat. Hlavne at ma bud vepredu nebo i vzadu nataceci kola a vetsi kola jsou preci jen lepsi - my meli jak trikolku (bacha moc rada se preklapi a babicky na to nejsou zvykle) tak i ctyri kola (vepredu velika, vzadu mensi nataceci). Vyhoda je, pokud autosedacka jde naklapnout na podvozek.
My jsme meli prevazne Bebecar a mohu jen doporucit.
Nicmene 10 tisic je takovy zaklad, ja bych jeste pridal.

08.03.2010, 20:49 |
BULOH Tak s cenou do 10k bych se toho asi bál pokud to má být 3 kombinace
dolph : gratuluji, máme taky termín na říjen :-)

08.03.2010, 20:52 |
JR Stejnou otazku jem taky nedavno resil .... kolem 10k je asi nejrozumnejsi nejakej X-lander. Ja se postupne dostal az na Teutonia Cosmo a vcetne autosedacky jsem v tom za 28.

08.03.2010, 21:01 |
DaveF S tím prostorem to je pravda, ale není to tak kritický, zvlášť, když ti ta zima vyjde akorát na těch 0-6měs. Holt se tam nevejde každej megafusak :-)
Pokud chceš ušetřit tak koukni na Espiro Atlantic (do 7tis + 2tis sedačka), manželka si ho vybrala a je zatím spokojená (4měs.). Já to teda viděl jako ti nademnou, ale dopadlo to takhle :-)

08.03.2010, 21:02 |
DaveF jinak u bráchy teď taky vybírali a vybrali jako JR

08.03.2010, 21:10 |
dolph jak to tak čtu tak vypadá že 10t je fakt asi málo.. ještě to asi přehodnotíme.
Petura: dík za link.
cendler: tak to gratuluju takyy :)
DaveF: koukal jsem na ten Espiro Atlantic.. vypadá dobře + sedačka fajn ale kua kua 18kg to je docela palba když mladá váží 50kg i s plnou polní. holt to je asi hodne o cene.

08.03.2010, 21:19 |
Mája Tak ted kdyz na to koukam jsem rada ze prcka cekam v zamori.To jsou teda ceny az se mi z toho dela spatne a to ja tu spackovala ze je tu draho. Nas kocarek vyjde na cca 70 dolaru pac autosedacku jsme dostali ale takovyhle kombinace tu vyjdou okolo 150 dolaru. Kdybych vam to kluci jen mela jak levne dorucit :(

08.03.2010, 21:30 |
Kolda Manželka si vybrala trojkombinaci city cross od emmaljungy, kupovali jsme cca. před rokem, komplet 33tis., teď jsem koukal, že šly dolů. Dříve u nás celkem neznámá značka, asi i tou cenou, ale když to srovnám s kvalitou čínských, italských, co tak koukám kolem sebe, jde opravdu poznat, je tam znát made in sweden. U nás maximální spokojenost. www.emmaljunga.com/

08.03.2010, 21:34 |
DaveF 18kg je blbost, je hliníkovej viz. např.
[ Link ] jinak drahá polovička má 54kg :-) chce to si ty kočárky prohlídnout a vybrat co vám bude vyhovovat
no, my jsme koupili low-end Vydeko Princess (
[ Link ] ), nový před skoro 4 rokama vyšel na 3,5k, odvozil dvě děti (vždy cca do 1 roku, jak seděli tak přeskočili do sporťáku X-Lander XA09) a bude si ho teď brát známej. Za ty prachy jsme čuměli, kolik toho vydržel, protože jsem s ním zvlášť já jezdil drsně po lese a polích. Má to nafukovací kolečka, přehazovací rukojeť, dá se přestavit na sporťák, vnitřní tašku apod., no klidně bych ho koupil znovu. Když to srovnám s kamarády, kteří pořídili kočárek x-násobně dražší a každý z nich řešil nějakou reklamaci (ohoblované zuby brzdy, protrhlé švy a tak), tak my jsme za ty 4 roky měli jen jednou defekt.
Čekáme koncem dubna a vybraly sme Roan Rocco. Za 6,5kkč a nevypadá špatně. Uvidíme jak se osvědčí. Vnitřek korby má větší než normal.
Myslím že úplně hluboko do kapsy nemám, ale dávat za kočár 20 a víc tisíc...no čumím teda.
dj.dekl - .o)))))) mutsy ridera nejlépe do 10 kk - ty jsi asi dlouho nebyl kupovat mutsy kočár.
- čekáme na vylíhnutí v květnu a po výběru bylo Mutsy, pak Chicco a nakonec pořádnej tereňák co asi nejmín drncal a X-Lander XA2010 + dokoupíme sedajdu.
[ Link ]
dá se komplet se sedajdou do 15, můj favorit byl Mutsy Urban Rider, nicméně tam jsme byli za 26 - což bychom nedali .o( - ale prďáckej teda je hoooodně

09.03.2010, 00:09 |
MazliG | Upraveno: 2010-03-09 00:11:19
samozřejmě jsou mutsy pěkný, nicméně je to už určitý maminkovský snobismus .o) jakože hele - máme na to .o) ale proti gustu žádný ... určo x-lander za 15 set splní naprosto v poho
ale je to jako se vším - někdo byt za milion, jiný barák za 6, někdo káru za 150, někdo za 2 - prostě o prašulích - bohužel

09.03.2010, 07:19 |
dj.DEKL | Upraveno: 2010-03-09 07:20:30
Tak nový asi ne, ale třeba rok starý se dá sehnat komplet podvozek,korba+sporťák do 15tis
My měli 3rider
[ Link ]
Taky záleží zda s tím chce jezdit sockou,nebo spíš autem,v jakým terénu apod..
hlavně velký kolečka a pokud možno nafukovací a určitě i natáčecí nápravu ...
nám se jezdilo parádně i ve sněhu, manipulace přes obrubníky ve městě taky paráda ...
když jsem vídám některé maminky, jak rvou před sebou (
nejen ve sněhu) sice designove povedený kočárek s malinkejma kolečkama, tak mi jich je líto
my jezdíme s tímhle vagonem :o)
je sice velkej, ale váha 12kg a super ovladatelnost

Určitě X-lander a pokud chceš do sněhu, tak ideál X1, pěknej vzhed, lehkej, velká korba, ve sporťáku super vzhled.

My mame toto:
[ Link ] nataceci predek, de pohodlne zajitovat to nataceni zezadu na kocaru, proste slapnes na pedl a je to...
Je to i jako sportak...
cena byla 6 nebo 8tis. jelikoz mel barvy z predchoziho roku, cili cena nadherna....
U X-lendra mi vadilo, ze se uz neprodavala ta odpruzena prvni edice
To je pravda ta X1 je model 2008 a moc jich ani nebylo. Také jsem ji scháněl, ale nedala se nová sehnat, hlavně cenu 16000,- co by nová vyšla bych nedal. Koupil jsem ho rok starý a za úplně jiné prachy.

09.03.2010, 13:16 |
hanzz Ty vole, raději bych se střelil do hlavy, než musel znova vybírat kočárek :)
Byl to boj. Ale nakonec jsme vybrali poměrně málo známou německou značku TFK. Konkrétně model TFK Joggster Twist. Po 2 a 1/2 roce používání bych neměnil Je robusní, velký, chytře vymyšlený, skvěle jezdí, když na to přijde tak je i skladný. Co dost oceňuju je vysoko umístěný madlo. Docela mne rozesmívá, když vidím jak se jiní tatínci nad kočárky hrbí. Stejně tak je nadstandartně velká jak korba, tak sporťák (třeba oproti Mutsy).
Bohužel u nás má zastoupení nějaká firma z Plzně, která kvalitu těchto kočárů nějak neumí "prodat"... teda ani web výrobce není žádný odvaz: www.buggy.de
(Nemám u sebe reálnou fotku, tak alespoň tahle hrozná ilustrační :)

09.03.2010, 13:19 |
JR hanzz: ono madlo by si mela vybirat spis maminka, aby sedlo na jeji vejsku, protoze s kocarem jezdi prevazne ona. Tatinek se pak holt uz musi prizpusobit ...
tak většina kočárků má výšku madla nastavitelnou ...
ale tříkolku bych nechtěl z důvodu možnosti převrácení, jinak ten x-lander je pěknej, manželky kamarádka má stejně starýho prcka jak máme my, takže holky spolu "venčej" a srovnávaj kvality kočárků :o)
ale korbička u x-landeru je ještě menší než u easywalkeru, takže na zimu asi nic moc (deky, fusak, atd ...)
TFK buggster jsme měli golfky...

09.03.2010, 15:04 |
ACEMajky | Upraveno: 2010-03-09 15:06:06
Jo jinak my mame malou od 9. zari, takze ted pres zimu byla v kocarku a korbicka ji staci, pomalu jak bude tepleji tak presedlame na sportak

A nebo kompromis za 10,-Kc z obchodaku

Petura: Nevím jaký X-lander, má tvá kamarádka, nebo manželky, náš malej je 19. října, v kormě je pořád celou zimu, tam byl, venku jezdi pořád, před týdnem byl na vážení a má 7050g měří 68cm, v kočáru má zimní kombinézu, fusak a deku a místo ještě pořád má. Takhle byl oblečenej před 2 mesíci.

Teď je větší a už chce pořád sedět, tak myslím v dubnu pomastí do sporťáku.

Dragster: no kluci se narodili loni v březnu, takže rozdíl 7měsíců je znát ...

10.03.2010, 07:06 |
hanzz JR: Tohle madlo je samozřejmě polohovatelný. Jde spíš o to, že mnoho kočárků má to madlo nízko i v nejvyšší poloze.
Petura: Nikdy se nám tahle tříkolka nepřevrátila. A to jsme s ní jezdili hodně outdoor :)
trojskolka vs čtyřkolka:
při nájezdech z obrubníků a na obrubníky je prostě čtyřkolo stabilnější apod. situace
prostě byla, je a bude čtyřkolka stabilnější - tím nemyslím, že se trojkolo převrací - to ne, ale stabilita je tam menší

07.08.2010, 23:55 |
dolph no takže po pár měsících vybírání, čtení a zkoumání jsme koupili tento stroj.. není to nějaká extra mašina...ale podle prodejců reklamace minimální,blednutí nebledne, kola nafukovací-otáčecí, hooodně široký, byla na něj docela dost velká sleva a hlavně... váží jen 11kg se sportákem a 12kg s hlubokou korbičkou... a já jsem moooc spokojený.. ted už to jen brzdí mladá s porodem. tak doufam že za 6 týdnů bude kočár plně obsazený :)