Navštíveno 1117x

Dlouho jsem chodil kolem horké kaše až vychladla a já si dopřál vysněnou změnu vozového parku, jak jinak než se s vámi podělit o tu radost jakou mám, pro rejpaly to nejni v ropě ale v benálku :-)

gratulace (nebo spíš závist:-))), super auťák...
jako kluci nademnou :o)))))))))))
A to se chlubíš takovou mr*kou? :o))))
Máme stejnej sen, až budu velkej.....
Více foto, více info...rok? cena?
moc hezký, moc, gratulace, ani bych radostí nespal mít toto před barákem :o)

08.03.2010, 19:13 |
petrb luxus, aspon na vikend ho vlastnit bych bral:-)
johaníku ty jeden zbohatlíku s kolkou :-)))), dneska už tydle modely moc nestojej, jinak je to 530i s manuální převodovkou 170Kw, dneska dostalo nová kolečka tak jsem hned udělal foto, z auta jsem absolutně nadšenej už ho vlastním skoro 2 měsíce a stále se dobře bavím, super spotřeba cca 9-10 litříků a jezdím naprosto stejně jako kdykoliv jindy s jiným autem. Jen mě čeká přední náprava ale snad to nebude tak zlý s cenou.
Pajo pěkný kočár ale pokud to není 4x4 tak palec dolů :-))))
On Pavel rikal, ze na jare s tim s nama vyrazi se 4kolkama na brodeni, tak uvidime, co z toho zbyde :)))

08.03.2010, 20:00 |
Kamil nemáš problémy s těma foliema na předních sklech?
Honzo tak to bych se přijel i podívat :-)
Tak doraz, udelame nejakou akci, aneb co BMW vydrzi :-)

08.03.2010, 20:08 |
Kesam Pěkná limuzínka :-)
4x4 to není alespoň bude více srandy:-), bohužel 4kolku si musím odpustit na jaře určitě nebude takže s váma nepojedu :-)
bavoráky se mi nikdy nelíbily, ale i tak gratulace
no gratulace, taky chystám změnu, ale tohle zrovna není moju gusto, ale hlavně že jsi spokojený ty a o tom to je ;-)
super spotřeba cca 9-10 litříků a jezdím naprosto stejně jako kdykoliv jindy s jiným autem. ///
to si delas prdel... :D
Kara pekna..ale za prvy nikdy ji mit nebudu (uz proto me seres.. :D ),za druhy je to benzin (palec dolu),za treti je to BMW.. :D
tohle a 4x4 je tak akorát past na peníze nic jinýho....když se náhodou nesere auto tak investuješ do podvozku.....dělal sem na tom spojku a už to nechci ani vidět :)
jinak záleží podle roku, ted nevim do kdy ale zase kokoti vymysleli hliníkovou nápravu k už tak se vysírajícím hliníkovym ramenum.... od nějakýho roku dobrovolně přišli na to že hliník a náprava nejde dohromady tak od toho upustily takže už se serou jen ramena..... celkově nejsou ani tak drahý ale chce to koupit origo nebo značkový jinak to vůbec nic nevydrží.... a kdyby někdo chtěl tak mám jednu hliníkovou nápravu z 520i (jebka líná neskutečně) akorát je ohlá po projetí díry a ulomenej držák na rameno po projetí díry 10metrů za tou první :D
ale jinak at slouží, takhle s kolama to nevypadá tak zle ač už to neni co to bejvalo :)

08.03.2010, 22:20 |
BadyS pěkné synu, pěknééé....stavím se na test drive do kopečkova :-D
ted uz jen staci dat do Mpaketu, interier do kuze, PDC cidla, Profi navi, HUD, hifi, snizit, vyfuk, shadow line....
:-))
pěknej brambor, gratulace
No vzhledem ke 4 clenum rodiny je mym snem kombajn. Jen prosadit doma ten 3 litr bude orech.
BadyS:jasna se stav
CervinVega:Profi navi tam je, snížit nee,výfuk nee,Mpaket se hodí,kůže taky,PDC bude zbytečně drahý,HUD?,shadow line?
hmm,pekne no..tuhle kombinaci benal/manual jsem chcel no,ale nakonec proste stale ta e60 je divna... si nemuzu pomoct...
Já E60 klidně vynechám a budu se pídit až po dalším typu co teď vyšel. Ale chápu, že pro řidiče je tohle auto určitě odměna jako každý bavorák, kor ve třílitru a manuálu. K dokonalosti chybí hlavně samosvorný diferák jako každému neeMkovému bavoru od E46/E39/E38
Ford,Audi,BMW...............jde to s tebou z kopce :-D
jinak samozrejme gratulace a zavist.
jeeee, to uz jsme videli, sem myslel ze mas uz zase neco jinyho :-)

09.03.2010, 10:22 |
Veva pěkné to vozítko :-)
kral007:neblbni zas jo :-)) možná pokud vše vyjde bude ještě řada 1 :-)
ty to nevydržíš netunit :-)) jinak gratulace :-)
CervinVega:vydržím neboj, jen chci Mpaket a kůži jinak nic jiného opravdu
Moc pěkný, přesně tohle bych si představoval taky jako další auto :-))