Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Bohužel jsem naletel !

o Navštíveno 1176x o
o 06.03.2010, 11:24 | mikísek
Vím že jsem blbej že jsem si to nezkontroloval, ale proste nekterým lidem věřím (chyba)...koupil jsem si 4 kola s tím že jsou nepoškozena. Když pánovi volám že se me toto jednání nelíby,že me řikal že naražená nejsou tak odpovedel-že on jezdil a nic to nedelalo,samozřejme... ted když kola jsem mu chtel vrátit přestal odpovidát a nezvedá telefon :)samozřejme... a to ještě jsme oba s fora bmw e30 řikal jsem si že tam ty lidi nemaj zapotřebý lidi obýrat omil... a Tak jsem se chtel zeptat jestli nekdo v okolí praze neznáte nekoho na rovnání alu disku ptám se proto že nemužu vyhazovat další tisíce za rovnání ?? byl by nekdo ochoten me nekho dohodit ?? dekuji za rady.

o 06.03.2010, 11:32 | axetom
rovnal mi to jeden chlap z dobran, 500/ks a pohoda.
Taky jsem koupil ale na sbazaru(ATS CUP) nasledne jsem zjistil ze jsou nakopany jako svina. Pravda byly za docela levno ale nic nemeni na tom ze po tomhle jsem mu psal ze jsou kopla a on odpovedel ze jsem se na to neptal :D (neuvedl to ani do inzeratu)
o 06.03.2010, 11:42 | Dudelina
Taky jsem koupil hliníky na aukru, vypadaly jako nový a jedno bylo kopnutý...za 600,- rovnání - taky Plzeň.
BTW: Je to opravdu milé, když se to hodí na vyvažovačku natěšen na nový kola a ono hází.
o 06.03.2010, 12:03 | mikísek
já mám borbety , potřeboval bych nekoho ohledne prahy :) nevíte nekdo o nekom ?? prosím.
o 06.03.2010, 12:06 | DaveX
mikísek: jaký používáš prohlížeč?

Jinak lidi jsou občas svině no :) neuděláš nic
o 06.03.2010, 12:18 | tykeev
njn, chce to nakupovat z prověřených zdrojů :-)

třeba u mě :-)
o 06.03.2010, 12:26 | mikísek
:) hledal jsem jenže me každej přijde drahej :D
o 06.03.2010, 12:34 | LUPO
o 06.03.2010, 12:41 | BALI
kdo z E30 fora to byl?
o 06.03.2010, 12:53 | Ravo
To tykeev:
docela dlouho pokukuju po těch tvých audiňáckých 16" ... potřebuju nějáký letňáky na octu1 (kdyžtak nabídni i něco jinýho do SZ).

Jeslti budou pajdat, tak to taky tááák rozmáznu že budeš muset chodit kanálama ;-)
o 06.03.2010, 13:22 | mikísek
z e30 to byl evzenlukes ... dekuji za link :)
o 06.03.2010, 13:23 | tykeev
to Ravo:

ta sada AUDI 16" je v TOP stavu.
Výhoda je, že je jich 5ks (z toho 1ks kola a pneu jsou úplně nové = z rezervy).
A za cenu 8900,- si myslím, že to je hodně pěkný.

V případě osobního vyzvednutí jsem schopen tam udělat 8 500,- za komplet.

[ Link ]

Případně ještě ta sada BORBET CB 7,5x16"
(tam je dokonce 5ks kol a 6ks pneu a s cenou se tam dá udělat to samé).
[ Link ]
o 06.03.2010, 13:33 | Ravo
to Tykeev:
JJ, ty borbety sleduju taky už dlouho...ale moc se mi nelíbí :-/
Uvidím jak dopadne výplata a šel bych asi do těch audiňáckých...a z Brna do Mělníka je to celkem kus, takže osobní odběr nepřichází v úvahu...Až to bude aktuální ozvu se ti.

všem ostatním se omlouvám za OT, pls Tykeev komunikuj na toto téma se mnou už jen přes SZ (mail atd.), ať to tady nezaplevelujeme.
o 06.03.2010, 13:41 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
by sis mel stezovat na e30.cz nez tady :-)
o 06.03.2010, 13:57 | mikísek
Kral007-to jsi pochopil blbe jsem si nestěžoval,jen jsem chtel pomoct jestli nevíte o rovnání alu disku,spíše ze známosti..
o 06.03.2010, 16:01 | vypuk
Já zase prodával zimní gumy a na poště ženská "přejete si to poslat na dobírku?" "Ano, přeji si to poslat na dobírku"... a ta pizda to poslala jako normální balík - čili 2600 v hajzlu a mr. Fadeev Aleksej z Karlových Varů, nemá ani snahu zvednout telefon a reagovat na sms ani poslat třeba 1000, když jsem to já/ta ženská zkonil...
o 06.03.2010, 16:07 | Hi203
neřekl bych, že je to o naletění, ale prostě nefér jednání prodejce....
o 06.03.2010, 17:52 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
vypuk: tak mas snad podaci listek a slozenku ze to bylo na dobirku ne?
o 06.03.2010, 22:29 | rebel
No nevím nevím ,ale třebas u 19tky a dvacítky je na 50%jasné že po sezoně ježdění bude něco v nepořádku kor s nízkou pneu (35).A majitel to ani nemusí vědět to se ukáže kolikrát jen na vyvažovačce.
o 07.03.2010, 05:12 | vypuk
kral007: Po cca 4 letech jsem něco takového posílal a ještě na dobírku, předtím to bylo dycky na účet. Sám jsem to ženské říkal, že po tak dlouhé době něco posílám, tak ať mi poradí, tak pry že jestli na dobírku, řekl jsem jí že na dobírku určitě a prý ať si vypíšu podací lístky(byly posílány po dvou, zvlášť). Vypsal jsem, vypsal jsem i ty "nálepky" které se lepí na balíky které jsou neskladné a větší. No, hold udělal jsem někomu charitu a nemá ani kousek slušnosti(vím, za chyby se platí, ale snažil bych se to vyřešit i kdyby mi to došlo "gratis"), aby zvednul telefon a poslal i to po...né "pětikilo", abych byl takzvaně zticha a držel tlamu...
o 07.03.2010, 10:10 | ACEMajky
vypuk - mas podaci listek? mas slozenku? zajdi na postu, rekni ze si to poslal na dobirku azatim zi zadne penize neprisli, nebo pokud siis to poslal na dobirku apenize ti meli prijit na ucet, tak uplne stejne? V cem je problem? V tom ze se ti nechc znova na postu to reklamovat? Nebo ze od tooh nemas zadny doklad?
o 07.03.2010, 12:32 | mikísek
přesne tak zajdi na poštu,a hezky at ti to vysvetlí pokud máš doklad že ti nic nepřišlo tak to tam zajdi...
o 07.03.2010, 14:29 | vypuk
Složenku mi ani nedala na vyplnění, ano, jsou tam i vedle na vypsání, ale fakt jsem přišel, zeptal se co mám všecko vypsat když to chcu poslat na dobírku, dala mi jenom podací lístky a ty lepící oranžové na vypsání a "čau". Na poště jsem byl už dávno, a prostě to bylo posláno jako normální balík a hotovo, nic s tím nezrobím.
o 07.03.2010, 16:20 | Rudi
vypuk - pokud máš podací lístek, tam tam jsou 2 kolonky, cena balíku a dobírka. Pokud máš v kolonce dobírka uvedenou částku, jdi to reklamovat, máš 100% nárok.

Jinak s tou dobírkou taky zajímavá zkušenost, nismo mi před X lety něco posílal dobírkou, tak sem to zacáloval, odešel a další den mi přišla složenka a na ní přesně ta dobírka, hald prohodil jen adresy a na okýnku ho na to taky neupozornila :-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3133 sekund.