Navštíveno 1959x

Poradte mi auto pro radost dvoumistny roadster/kabriolet do 150 000.-
Mam velke kandidaty
Mazdu mx5 NA,NB verzi
Toyota MR2 MK 3
Chci,male ,lehke,hrave preferuji zadokolku.
Diky vsem
MR2 MK3 už nění ono, MK2 je best. Za mě Mazdu MX5, všude si jí chválí díky super jízdním vlastnostem a navíc je to docela jednoduchý auto,tak tam není moc věcí co by se posrali :)
Kdyby sis to rozmyslel tak já jednu moc hezkou MR2 MK2 budu prodávat,ale ještě to není na jisto..
MK2 je pro me z MR2 na tretim miste..to uz radeji MK1
Malý,lehký, hravý roadster? A má být zaměřený na řidiče nebo na komfort?
na ridice..jeste je pekny opel speedster,ale mimo me financni prostredky :-(
to cupra.165: Tak to seš jeden z mála. MK3 je strašná obluda, takový babský auto, ale každej má jinej názor.

05.03.2010, 21:59 |
radek.613 | Upraveno: 2010-03-05 21:59:54
Pokud opravdu na řidiče a opravdu má být zábava, pak je jedinou vhodnou volbou pořízení jeté repliky Lotusu Seven, nebo jetého Kaipanu 47....
Jo az takto ultimativne,tak to teda spise komfort...toto je na me moc otevrene .

05.03.2010, 23:03 |
Timbo Z3?
Ta Z3 sem taky koukal,ale do tech penez jsou to vylitane kusy.... MB SLK uz je vahove nekde jinde..chci jednoduche auto bez elektronickych kecalku...jedine abs aby tam bylo
Koukal sem i na e30,ale vazne mi neberou ac mam bmw rad.
Kamarad mel MX-5 s 1.6 motorem. Parkrat jsem si s ni pohraval. Jako je to dobry auticko, uzije si v tom clovek spoustu legrace, ale furt mi to prijde jak auto pro holky. :-( A kdyz uz MX-5 tak nebrat slabej 1.6 ale vybrat silnejsi motorizaci.

06.03.2010, 10:23 |
Kamil co MG F/TF?
za mě jednoznačně MR2..... MK2 bych volil na vzhled a MK3 na podvozek kterej je z jedněch nejlepších na světě stále....resp. stále je podvozek MK3 někde na prvních místech..... MK2 bude někde krapet za nim ale zase MK2 je hezčí a turbo verze je jasná volba :)
hlavně né parodie jako speedster, Z3/Z4 apod.....
MK5 taky neni špatná ale motory **......
S2K na výkon kterej ale stejně dobrá MR2 dokáže pokožit ale zase honda nemá tak dobrej podvozek.....
za mě MK2 nebo MK3 toyotu
jinak novější samo neznamená vždy lepší :)
starý videjko
[ Link ]

06.03.2010, 13:43 |
crestik | Upraveno: 2010-03-06 13:47:17
to video má ukázat co? :-)
Golfy: rozdíl váhy tak 350kg
Toy: Váha podobná, vyhrál výkon
Fordy: 4kolka získala na startu, nic víc
Peu: 205 jsem přeslechl, ale určitě to nebyla 130HP nebo T16
Nissan: čekal jsem, že turbo jede líp
8-)
ona Z3 s 2.8i jede hodne dobre, zadna parodie na slusny roadster to neni
S2K je mimo , za 150k zadna neni :-)

06.03.2010, 18:48 |
matik Pokud oželíš kabriolet tak mohu nabídnout ford sierra cosworth :)
Uz sem doma spolu s novym mazlem,dnesni cesta z Loun do Plzne jeden velky masakr,mazda 1.8 96kw najeto 32 000 mil se samosvorem...dnesni jizda pripominala breakdance :-) Bohuzel neslo jinak,byly na tom 215/40/16 letni gumy,takze o zabavu vazne postarano.....nikdy sem nezazil tolik bouracek co dnes.

do garaze sem se uz nedoskrabal :-D

06.03.2010, 19:58 |
Kamil na těch letních kolech to fakt musel bejt hukot, seš dobrej sebevrah. Jinak gratulace a tu psychopath samolepku pryč :-D

06.03.2010, 20:01 |
zazaa parada ... NA je stejne nejhezci :)
to byla rychlost. včera se zeptá, dneska má auto :)
psychopath celkem odpovídá na zpáteční cestu :D
a poslední :-)

wow, fakt rychlost :-D gratulace ;)
Všem díky za gratulace,od prvního sednutí usměv od ucha k uchu..snad to vydrží :-)

06.03.2010, 20:54 |
BULOH Opravdu nádherná, velká gratulace
johooo, Vasku gratulace! Aspon zes na tech letnakach ty dojel bez problemu...
Jinak dnešní zážitek když pominu rozházené auta po příkopech....tohle byl rozdíl 1 vteřiny a vše bylo jinak...
Na co v životě nezapomenu,je jak se dnes na zasněžené zledovatělé dálnici na mě a mého kamaráda co řídil druhé auto řítí zezadu 6 bmw coupe odhadem 130 km/h ,vlaje od středových svodidel do svahu na druhé straně,marně dávajíc řidič kontra a znova naráží do středových svodidel,sbírajíc před sebou žlutou fabii,pokračujíc bokem po dálnici od fabie do červeného auta,aby nakonec bokem brázdil dálniční škarpu a dost blízko přibližujíc se mým autům na zadek. Naše rychlost a okolních vozidel cirka 50 km/h,poté šílený lomoz a obrovské oblaky sněhu...už nikdy toto nechci zažít :(
cupra: a auto je v poho? :D
jinak gratulace a hodně štěstí
Auta jsou obe v poho...dikybohu.... jinak diky :-)
jen se mi potvrdilo...1 blba vterina a dokaze zmenit zivot
Bohuzel je to tak. A snad si ten v bmw uvedomil, ze ho na lede ani tisic eletronickejch bazmektu nezachrani. K autu kazdopadne gratulace:)
gratulace ....sice to nemá motor ale na podvozek to je dobrý..... minimálně se tohle shání asi tak 10x líp než MR2 :)

08.03.2010, 11:37 |
Kapka (M)
to je z Loun?nejak jsem ji tady ani moc nezahlidnul jezdit...
Krásnej kousek, kamarád má první generaci s 1,6 a úplně super svezení...
Kapka...jj,jen s ni pan moc za posledni roky nejezdil.. Ulice Cenka Z. ... :-)
Nismo..jen nerikej 96kw na lehke auticko je dostacujici,na mokru to bude bokovat slusne :-)...jen tak bokemmaximalka 196 km/h v takovem anglicaku je pomerne dost velke vzruso :-D

08.03.2010, 22:12 |
M.a.R.i | Upraveno: 2010-03-08 22:12:25
Pěkná, gratuluju, i když já bych raději NB se 107kW. Možná si v létě taky pořídím :)
Ty jo než jsem si to stačil přečíst a doporučit Tě 120cku, tak už máš koupeno :-D Pěkný pane, myslím že za dané peníze dobrá volba a přeji hodně zábavných km s širokým úsměvem.
Jinak dneska na Plzeňsku fakt mazec, jen cestou do práce u Chrástu 3 bouračky...
Ta mr2 je vazne nejaka vlazna :-)
[ Link ] #
gratulace, super volba, sam jsem byl prekvapeny co ses tim da vyvadet, na to kolik to ma koni...
Diky Honzo,od Tebe mi to obzvlast potesi :-) Nezustalo Vam tam neco po te zlate? :-) Shanim predni brzdove kotouce,desticky a nejake japan kola:-)
cupra.165: Pokud myslíš Zlatku, tak ta už je dávno ve šrotu. Jinak brzdy, kola a podvozek je základ a myslím že máš na čem stavět :-)
no ono se fakt vykonove zda ze to auto bude nevyrazne, ale vzhledem k te vaze, s tim autem byla opravdu sranda.
A kdyz jsme s tim byly zkouset smykani, tak se mi s tim jezdilo lip nez s S2K, ty drifty byly plynulejsi a auto bylo min kousavy.
To auto ma 1000kg, takze pokud se na to daji rozumne kola a podvozek, je to opravdu bezpecny a nezaludny svezeni.
Honzo,muzes mi poradit jak na ty kola a podvozek? Vim,ze jste tam meli tein,to byla uplne nejvetsi tvrdost? A z kol,13,14,15,16? Jevi se mi optimalne lehke 7x15 s pneu 195/50/15.Jake jste na ni meli brzdove kotouce a desky..porad nad tim spekuluji....dekuju
zazaa má taky myslím tein, ale nechci kecat, však on napíše sám a kola myslím 15" optimální volba.

11.03.2010, 16:17 |
zazaa tein super street mam ja, ma stavitelnou vejsku i tuhost takze se da najit optimum
predtim sem mel Eibach ale to bylo tvrde moc i na me .. a to ze sem zvyklej :)
kola BBS RM 15" + 195/50 podle me uplne ideal co do vzhledu i na bezne jezdeni, na blbnuti me prisly lepsi ty origo 14ky precejen vykonu tam moc neni
brzdy mam ty jako sou na NB (sou o neco vetsi nez ty na prvnich NA)

11.03.2010, 16:24 |
Bingi super volba, ja jsem si ted nedavno udelal radost stavitelnym podvozkem D2.

11.03.2010, 16:24 |
Bingi
Bingi..to nejsou 15 na tech fotkach nebo jo? :-)
Jinak ta ma NA verze uz ma taky vetsi,predek 255 oproti puvodnim 225 tusim :-)

11.03.2010, 17:43 |
Bingi to jsou 15":), ten podvozek tomu i opticky dost pomohl,
pokud vim tam krome anniversary meli vsechny miaty 15"

11.03.2010, 17:45 |
Bingi 255?:)) mno nevim jestli to je idealni rozmer na miatu, myslim ze seriove 195 jsou best. 255 je uz fakt dost
Ehm, cuprovo 255 je asi prumer kotouce a ne sirka gumy:)

11.03.2010, 19:12 |
Bingi Ehm:)))

11.03.2010, 19:19 |
Prady Pěkný autíčko. Za ty prachy se dala sehnat dost slušná Honda CRX Targa 1.8 VTi 118 KW v super stavu, taky moc zajímavý autíčko ;-)

11.03.2010, 19:53 |
cupra.165 | Upraveno: 2010-03-11 19:55:17
Prady..pokud narazis na to moje,tak stalo presne polovinu te castky co sem uvadel..... :-D
Jen kdyz sem si spocital upravy co do nej chci dat,tak se k te konecne priblizuji :-/
Bingi..je to tak,to bylo o kotoucich,jak si se zminoval i ty nademnou...
Jinak to mas nalestene jako blazen,to ty sam nebo profik?
presne tak, na bezne jezdeni 15 kola ale zase vyzaduji vetsi snizeni.
Jinak si myslim ze 16" sice vypadaji lip, ale diky nutnosti obout uz nizsi pneu to moc na komfortu neprida, ve spojeni s tim podvozkem...
Vasek mel Tein, a rekl bych ze byl spokojeny, i kdyz to byla ta zakladni rada.

14.03.2010, 08:27 |
Bingi nj naleštěné, ani ne, jen je to čerstvě umyté, tak to vypadá naleštěně:)
gratulace, super motokara .-)
Díky všem

Tak jsem včera projížděl PC a narazil na složku co jsem si stáhnul, když jsem vybíral kola a hned mě to praštilo do očí. Sice by jsi měl na obou autech stejný kola, ale nevypadá to zle a ta váha :-))

Máš o čem přemýšlet :-) ale je to krásné váhání :-))

21.03.2010, 21:53 |
cupra.165 | Upraveno: 2010-03-21 21:55:52
Nejspise to tak dopadne,kvalitu uz mam overenu,vaha je super a daji se sehnat za prijatelnou cenu :-)Jsou za cenu defakto jetych japonskych kol.
Apropo,tyhle dve fotky mam u sebe uz tyden ulozene taky :-)To auto je proste super,bavi mi ze vsech aut nejvic co mam,pritom bylo nejlevnejsi :-D