Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Opet Top Gear

o Navštíveno 823x o
o 05.03.2010, 20:38 | kozlustechnykus
Petrolheads vs olympiada. Jak to asi muze dopadnout? :-D

o 05.03.2010, 21:27 | Ravo
zopakovali moji oblíbenou akci Evo vs. 4-bob

jinak jsou to magoři a jak tam likvidovali swifty, tak mi bylo ouzko (měl jsem čest jezdit se Swiftem Sport..žůžová motokára (možná odpovídám na příspěvek výše :))

Ale Stig na závěr se skokem na sněžným scooteru byla třešnička na dortu (ale osobně myslím že to nebyl on)
o 05.03.2010, 21:40 | kozlustechnykus
Otazkou je taky, kdoje STIG? Urcite jich je vic. Hlavne ted kdyz Schumacher zase zacne zavodit:)
Jinak podivana opet perfektni, jen skoda toho dabingu. Skoda, ze nejsou titule na vsechny rady.

BTW ted sem se chtel divat na Batmana a dabing strasnej. Uz hledam original a asi rovnou dam i dalsi dil:))
o 07.03.2010, 18:03 | Luke-Jeep
nevite kde tenhle dil TG stahnout? diky
o 07.03.2010, 20:02 | kozlustechnykus
war-forum.net nebo warforum.cz je to urcite
o 07.03.2010, 20:03 | hawai
ja stahnul bud na ulozto.cz nebo pres torrent, už nevim
o 07.03.2010, 20:16 | choze
Jeste ze si to nahravam :)
o 07.03.2010, 20:37 | Luke-Jeep
hosi diky za vypis toho kde se daji stahovat veci :-D ja spis mel na mysli primo zda to nekdo nema, nebo aspon jestli nevite kterej je to dil ktere serie... ale diky i tak :-D
o 07.03.2010, 20:40 | .mycTD
tak v tom pripade by bylo zrejme jednodussi se zeptat, primo zda to nekdo nema, ze ano.
o 07.03.2010, 20:43 | Luke-Jeep
aha tak pardon priste to napisu naprosto presne kdyz je to takovej problem :-)

ma ho prosim nekdo? pripadne hodili byste mi nejakej link? diky (myc: uz lepsi? :-))) )
o 07.03.2010, 20:47 | .mycTD
pokud bych sel do detailu, tak ted uz je dotaz zbytecny, bo z chozeho odpovedi vyplyva, ze ho ma ;-)
o 07.03.2010, 21:11 | Luke-Jeep
jasny ale nahrany je mi k prdu pokud to nesdili na netu :-) na sever nejedu... nicmene dekuji dotycnemu ktery mi poslal mejlika :-*
o 07.03.2010, 21:21 | kozlustechnykus
Dotaz na to o ktery dil se jedna neni uplne od veci Prima to totiz obcas vysila jak se ji chce:) olympijsky special je totiz z 8. rady a pritom odvysilali 1. az 6. komplet a ze sedme jenom jeden dil. Pak zacali az tusim desatou radu. Od pristiho tydne znova zacnou vysilat sedmou a soubezne s tim i dvanactou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5505 sekund.