Navštíveno 507x

05.03.2010, 14:03 |
Kesam Tak už jsem to tu jednou řešil.Dal jsem novou baterku minulej víken auto nastartovalo 15 minut běželo druhej den že to pujdu projet přijdu a nic přitom baterka Snad 13V na měřáku.Tak jsme to nahodily přes kabely to normálně šlo hned jedu 3 kiláky zastavím 5 minut auto šlo pak zase šlo. najel jsem tak 6-7 km tedka to stálo 6 dní a zase nic normálně otočím klíčkem slyšet je čerpadlo jak natáhne a když dám start tak tam něco u startéru hučí nebo se to točí ale nic jiného to neudělá.Už to blblo tenkrát sem tam myslel jsem si že je to pastorek tak jsem vyndal starter a normálně ve svěráku šlape pastorek všechno jak má co to muže být????
Hele a hučí ti startér nebo kláda?
.
.
Startér jen cvakne a nic nebo se protáčí? Není problém s výsuvem? Já to u esca namazal a problém nebyl. Každopádně bych zjistil, proč tak ubejvá ta baterka - eventuelně vyměnit. Já měl problém, že mi nestartoval teplej motor - kontakty očištěný, vše OK, ale baterka měla dva články KO( a to jsem ji měřil a ukazovala 12,4V, ale prostě nedával dostatečnej proud)......po výměně bezproblémů.

05.03.2010, 14:37 |
Kesam Je tady carlos a myslíme si že asi nevystřelí pastorek ,ale je slyšet jak se točí,ve svěráku normálně šlape ale když to dám do auta tak ne.

05.03.2010, 14:52 |
Alííí Nemáš Forda? :-D Sorry...
ve svěráku to může pracovat bezproblémově, ale v autě, kdy má zajet mezi další zuby to může být problém. Takže vyndat, co nejvíce rozebrat, části promazat.

05.03.2010, 15:05 |
Kesam Oki tak zkusím díky za radu
Alííí:Neser!!! Jedeš do Prahy na výstavku budu tam u stánku Crazy Day a Monster Drinku :)) Tak se stav mede.
kesam: no kdyby si u tý práce nebyl pořád nalepenej na netu tak bys už měl dávno hotovo :-P

05.03.2010, 15:55 |
Kesam Ty krávo ten rám už mám rozřezanej a nemužu ho zlomit :(řežu tu do něj palicí a nic :-)
a nemáš jen alpinu zapojenou natvrdo? :)
kesam: alr ty to zvládneš si kluk šikovná :-D

05.03.2010, 19:02 |
Tas zkontroluj vsechny pojistky - na Golfu mi to delal povytazeny konektor k pojistkove skrini

06.03.2010, 16:05 |
Kesam Tas kouknu

06.03.2010, 17:06 |
Kesam Tedka jsme to sundali z nabíječky a šlape to zase zítra vyndám starter.
neco podobnyho delala upadla kostra motoru... semtam to startovalo semtam ne...