Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kde rukavice do auta

o Navštíveno 3013x o
o 05.03.2010, 11:52 | hawai
potřebuju sehnat pro otce jako dárek rukavice do auta, má to bejt spíš taková stylovka do veterána. moje představa by byla, aby byly nejspíš hnědý, slabounká kůže aby byly co nejpříjemnější, něco jako je na obrázku, klidně by mohli bejt i bez děr na klouby, to už je jedno. a za nějakou lidskou cenu. kde se to dá sehnat?

foto k příspěvku  od hawai

o 05.03.2010, 12:26 | Tweety_xx
taky se přidávám k dotazu. Už sem se díval ale jsou to fakt palby (teda aspon co sem našel).
o 05.03.2010, 12:59 | .mycTD
[ Link ]

ale je dulezite trefit velikost, jinak je to na <|>
o 05.03.2010, 13:16 | crestik
měl jsem hodně podobný střih, slabou kůži. Rozhodně doporučuju co nejvíc větracích děr a dobře vybrat velikost, jinak budou klouzat z ruky při řízení. Moje si teď užívá nějaká ku*va, co mi je ukradla z auta spolu s lékárničkou.
o 05.03.2010, 13:47 | .mycTD
jinak urcite s prstama a doporucuju, aby mely svy na prstech ven.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3302 sekund.