Navštíveno 556x

Ahoj,
prosím o radu zkušenějších :)
Mám Paypal účet, cca dva týdny zpět jsem provedl bez problému tři platby do zahraničí.
Dnes jsem chtěl udělat další platbu a píše mi to chybu.
Prodávající je z ebay.de, má že Visu akceptuje.
Já mám Visa kartu, na kartě dostatek peněz na převod.
Netušíte co může být za problém? Jedná se o 260E.
Vypisuje to totok:
This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.
Bohužel druhou kartu ani nemám, abych to zkusil :(
Moc díky za rady ;o) Potřebuji to celkem urgentně zaplatit :-/
Rekl bych ze nejde o paypal, ale o nejakou platbu kartou, nejspis nemas platby na te karte nejak aktivovane, ale nevim presne. Pokud by to bylo paypalem a normalne si tak platil, tak nevidim duvd, proc by to ted neslo
Mno, kamosovi slo taky zaplatit, kdyz chtel platit naposled, reklo mu to to samy. Aktivoval sis tu kartu? Das svoleni paypalu, aby ti strhnul nakou malickou castku, ve vypisu z banky se ti to ukaze s nejakym tusim ctyrmistnym kodem, tim pak na strankach paypalu aktivujes kartu. Anebo si zjisti, jestli si neprekrocil nejakej denni, tejdenni limit pro platby.
Johanik: No ale proč by v tom případě to šlo předtím? Cca dva týdny zpět jsem platil 224EUR a proběhlo to naprosto v pořádku :-/
Tak to nejak vubec netusim, kde je problem. Jak provadis platbu, primo pres paypal, nebo pres neco jineho ? (Ebay atd ? ) Kdyztak bych zkusil primo pres paypal
Tapp: aktivovaný účet už je cca rok :-/
Zavolám ještě do banky, jestli nemám nějaký limit, ale divil bych se že by byl tak malý...

04.03.2010, 19:09 |
JP 1. prošlá karta
2. nedostatek peněz na účtu provázanym s kartou, nebo nedostatečný limity
3. prodejce nemá povolenej příjem plateb z ČR
Viděl bych to na tu první možnost - koukni na ní, je tam datum do kdy platí...
Případně vyhrabej na eBay nějakou blbost z Hong Kongu za 1USD a zkus to zaplatit.
Tak nakonec to byly zakazany online platby na karte :-O
Dle banky maji nekteri nejen el. bankovnictvi, ale i platebni terminal, takze to potom nebyla el. platba a proto to proslo :)
Kazdopadne diky vsem, uz vyreseno a zaplaceno, haleluja :-)
To by me nenapadlo, kdyz mi predtim tri platby prosly a to bylo Nemecko, Thaiwan i Spanelsko :-))

04.03.2010, 19:15 |
JP

04.03.2010, 19:17 |
JP Tak to bych nečekal, co je to pak za zákaz, když to někdy projde??
Jo to by mě taky nenapadlo, každopádně to už funguje, takže jsem happy :) díky všem ;)
co mas za banku? je divne platim s PP ca pres 5 let a nikdy problem a ted posledni tri dny to same, nejakou platbu mi to vezme a ty vetsi do UK nebo US ani prd, ze sporozira zadnej problem, vubec netusim kde je chyba, ale pise mi to naprosto stejnou hlasku
PP pouzivam temer denne na placeni zbozi atp a tohle me dost se*e
jak si to pls vyresil?
Me treba Paypal odmitl platbu do japanu, ze je prej rizikova, pritom jsem tam posilal i vetsi castky, odpoved od nich byla, ze to jejich bezpecnostni algoritmus nepustil. Pockal sem dva dny a najednou to slo. Ale ty nervy...
Rajdlos: mam Raifku, vyreseno na infolince, kde poradily co kde nastavit.
V uctu platebni karty - nastaveni - e komerce, nebo jak to bylo, tohle jsem mel zaskrtnute jako NE ;)
Tak dneska uz to funguje zase, tak nevim :-/
Jeste se zeptam zkusenejsich, kdyz mam na paypal uctu penize a chci si je preposlat na muj bankovni ucet v CR, plati se nejake poplatky? Tim myslim, aby mi banka nestrhla treba 300,-kc za prichozi platbu ze zahranici, nebo neco takoveho, protoze se jedna o cca 50USD :o)
Diky ;)

06.06.2010, 15:07 |
Rudi mě co šla zpětná platba hnedka na kartu, tak sem neplatil nic...max. teda bude platit za příchozí platbu, což bejvá kolem 3-5Kč.
Super, diky ;) moje banka si prichozi platbu neuctuje, takze pohoda :)
platis jen poplatek PP kdyz je castka mensi nez 3000Kc, jinak nic
jinak ten poplatek PP je v radove desitek korun, je to tam napsane primo, kdyz davas withdraw
perfekt, diky :) tak jsem to dal prevest