Navštíveno 602x

nevím zda se to tu už řešilo,ale jelikož budu mít narozky tak si chci udělat radost a koupit pípu. Doporučí mi někdo nějakou??využíváno to bude jen doma a na zahradní párty,mělo by to bejt komplet s naražečem a cočkovou bombičkou,jinak převážně se z toho bude pít prazdroj,díky
jo a cenovka tak něco kolem 12 tis
první co mě napadlo když jsem to viděl-s pííííívem!!! :-)

03.03.2010, 18:19 |
FSAL ja mam Pygmy 25/K - je to s kompresorem, takze neresis bomby, je to paradne maly a relativne vykonny (cca 40-60 chlazenejch piv za hodinu), ma to chlazenej kohout a na rychlou vytoc to dokaze 5 za sebou super vychlazenejch piv, po narazeni a zapojeni muzes tocit uz po cca 2-3 minutach
[ Link ]

03.03.2010, 18:23 |
FSAL jen teda pocitej, ze to neni konecna investice, ale muzes jit klidne do mensiho a min vykonnyho Pygmy 15/K (taky s kompresorem) - pocitej k tomu este narazeci hlavu a prislusenstvi
[ Link ] a taky sanitacni soudek na cisteni a prislusenstvi
[ Link ] , ja uz v tom sem pres 20k :)
[ Link ] no já právě uvažoval o týhle obyč,radši bych chtěl cočko kuli životnosti piva,vzduch je sice pohodlnější ale nevydrží to moc dlouho

03.03.2010, 18:42 |
FSAL no ja pivo kupuju na piti, ne k archivaci :) ale jinak ten Pygmy 15 bude taky dobrej, jen nevytocis asi tolik piv za sebou
archivovat to taky nechci,ale aby to vydrželo aspon 5 dní

03.03.2010, 19:02 |
FSAL no tak to u nas na chate nevydrzi ani dva dny ;), pze ho hned vypijem, 30 padne ve trech za vecer, 50 za vejkend :)
no ja si ted nedavno koupil ten Pygmy 15/K, tak jsem zvedavej, az ho o vikendu vyzkousim :)