Navštíveno 421x

ahoj nechybi nekomu alfa romeo 156?v jicine na hradecke ulici stoji asi tak pul roku bez hnuti..foto a znacku dodam...
to sou zbytečný posty tohohle typu :) stejně to auto stojí protože projel zatáčku a vylágroval se mu motor a nemá na opravu....
mno me to prastilo do oka pac tam je znacka z jineho kraje:-)
tak zajdi na PČR a nahlaš jim to
tady se toho moc nevyřeší
Takhle sem jednou nahlásil auto, který stálo kousek ode mě, vyrvaná spínačka, evidentní čorka. Tou cestou chodím do práce a auto tam stálo snad ještě 14 dní po mém telefonátu :o/

03.03.2010, 17:12 |
mr.brain | Upraveno: 2010-03-03 17:13:07
trochu OT: u nás před barákem stálo přímo před kontejnerama nějaký Clio asi 14 dnů, psal jsem, volal jsem jak na PČR, tak správce silnice, tak na MP, tak na magistrát... Nikdo NEBYL schopen během 14 dnů sem přijet a nafotit to. 14 dnů nevyvezli popelnice... Pak naštěstí nějakej dobrák na auto dal značky a odjel s tím. Ale přístup - auto bez RZ neodtáhneme, když se tu ovšem čistí ulice, to dávaj pokuty jak na běžícím pásu. A když jsem se zeptal na to, že když si značky sundám a budu tu stát, tak mne taky neodtáhnou, se mi odpovědi od MP už nedostalo... Bych blil.
alfa tam stojí, ano.. ale jelikož z ní před nedávnem někdo oprášil sníh, tak zas tak bez majitele nebude.. to samý co o tý alfě bych mohl napsat o tý červený šáde, co stojí v prostisměru a tomu brvau co stálo do minulýho tejdne před alfou..
Honza2.016v : no já stal 3dny pred barakem , kouřim na balkoně a co nevidim tmavý s číslama a vestama mi ometaj auto :D a i vostatním co je měly zasněženy

03.03.2010, 19:24 |
BALI u nás to bylo stejný jako u mr.brain... a ještě navíc mi ten vrak stál na místě :) naštěstí mam kamaráda s Jeepem a ten jemně škubnul :)))
luda: ty jsi bachař na Alcatrazu? :-))
crestlik to fakt ne :o)))