Navštíveno 3621x

03.03.2010, 08:53 |
Pekis pls co to je?

03.03.2010, 08:59 |
Pekis Pokud by měla být na straně spolujezdce vzadu mlhovka, tak to je jediné místo, kde něco nesvítí...jinak sem zkusil snad všechno a všechno svítí.
třeba jenom chvilku blikla, i to se stane. mě to na maxíku ukáže která konkrétně nesvítí...

03.03.2010, 09:03 |
Phitypaldy | Upraveno: 2010-03-03 09:05:42
A brzdy ti sviti vsechny?

xenonman | Upraveno: 2010-03-03 09:04:11
zajed si na diagnostiku a budes vedet kde je ten zakopanej pes, jinak zarovka jako ti nahore :-)

Pekis díky za rady
super, jeste doladit aby to ukazalo ktera zarovka a bude skodovka tam kde bmw pred 20-30ti lety?:)
nemas tam naky prestavbovy xenony, led zarovicky misto origo apod?

03.03.2010, 10:33 |
JA mě to dělá obrysovka u spolujezdce a taky sem to chvíli hledal..,,chytrej sem vyrazil na výměnu,,,po hodině odřený ruky a nadávek jsem si přečet manuál...prej vyndejte celý světlo a je to :-)no něco na těch návodech je..
assasin: tohle umí každá oktávka s maxidotem

03.03.2010, 11:09 |
P@vel assasin: super, ještě to naučit říkat a bude tam co Renault před 20-30ti lety :-)

03.03.2010, 11:19 |
JP P@vel: Škodovka už je v píči dávno:-)

03.03.2010, 12:07 |
FBS když prasknou u E39 obě obrysový na jedné straně vzadu, rozsvítí se slabě brzdový. Asi proto je v autě miliarda ŘJ :o)
Projel bych si pořádně všech 8 žárovek v zadních světlech, občas to je hodně špatně vidět, že jedna z nich nesvítí ;-), jinak toho kokota co vymyslel systém předních světel bych nechal měnit minimálně 10 žárovek denně na autech co jsou každý den v provozu :-(((

03.03.2010, 21:07 |
JP Cossie: vyměnit žárovku v předním světle je dneska problém řekl bych u většiny aut od nižší střední třídy dál. Třeba u starýho Audi 80 CC 1.8 jsem si úspěšně stoupnul do motorovýho prostoru před motor, dneska když ti pod kapotou spadne šroubek a nemáš štěstí že propadne až na zem, tak seš v hajzlu:D. Všude samý plastový kryty, agregáty, nádržky, kabely... Přitom mi přijde, že skoro u žádnýho auta z 90. let ještě vyměnit žárovku nebyl problém. Člověk nemusí vyndavat světlo, většinou je na to vidět a neni potřeba si před výměnou natřikrát zlomit ruku, aby se tam vešla.
Prece byste si nechteli ty zarovky menit doma? Hezky padejte do servisu. Nejak se ta automobilka zivit musi. Hnus jeden fialovej:)

04.03.2010, 07:34 |
Pekis "nemas tam naky prestavbovy xenony, led zarovicky misto origo apod?"
není to moje auto, jen sem zjišťoval co ta kontrolka vlastně znamená...ale díky za snahu hned z někoho dělat pitomce :)

04.03.2010, 12:31 |
FBS Cossie, JP, atd: Ja teda nevim co je za problem povolit rukou jednu velkou bílou matici, a jednoduchým hmatem vysunout celý světlo ven. Myslím si že je to dost dobrý řešení místo toho lámat si ruku natřikrát, jak je to u jiných aut, kde přední světlo vyndat nejde...A nebo to neumíte a rozčilujete se tady :o)))
já si teda nemyslim, že je to dost dobrý řešení. ale z uplně jinýho důvodu. vyndat světlo přes matku a jednu páku mi nedělá problém, spíš mě sere to, že při každým zpětným zasazení světla zpátky aby člověk pomalu jezdil na seřízení světel, protože tam to světlo je usazený pokaždý jinak a přijdu si vždycky jako chirurg, abych měl stejnoměrný spáry...

04.03.2010, 15:29 |
FBS Tak to nevim, když není auto po mrdě zepředu, tak to vždy klapne tak jak má...
mam OII od nova, neboural jsem a dělá mi to pokaždý, když vyndavám světlo. za ty léta naštěstí jenom 2x a to jenom kvuli testu LEDek, který jsem stejně radši hodil do koše
FBS : ano u nových a opečovávaných aut to jde relativně dobře, ale i tak je tam problém viz Luke...ale můžu tě ujistit, že u většiny služebních aut co jsou umývany jednou za uherák, to pěkně zatuhne a jde to "perfektně" ven :-( - fakt supr řešení, nejdřív vytočit kilometr závitu a pak si pořežeš prst o ostrý hrany na té zajišťovací páččce, ale souhlasím, že je to lepší než tam lámat ruku :-). Co jsem viděl ostatní značky kde se vyndavají světla(Ford, Volvo) tak tam většinou stačí vytáhnout 2 zajišťovací kolíky, které nemají šanci nějak zatuhnout ....