Navštíveno 531x

Hosi mam dotaz. V lednu jsem ohnul svetelnou rampu na aute. S nikym jsem nic nesepsal. 1. Unora se mi stal pracovni uraz a sel jsem na nemocenskou. Sef prebral auto a nerekl mi ze tam je nejaka skoda! Dneska jsem sel podepsat vypoved a rekl mi ze auto je v servise a ze je na nem skoda. A dal mi na vyber. Bud mi da vypoved hned ale ja musim zaplatit fakturu za opravu nebo tam budu 14. Dni pracovat a nebudu nic platit. Jsem pojisteny proti skode zpusobene 3. Osobe. Co mam ted delat?? Diky
tak záleží kolik bude na faktuře.. ale jestli to bude pakatel tak bych se na něho vyprdl a zaplatil.. jinak těch 14 dní budeš dělat na ten servis?
pakatel? tvrdil mi něco okolo 6000,jenomže já dostal peníze za leden teprve dneska a to směšných 8500 talže pakatel to pro mě zrovna není.
no prvně si nenepsal cenu takže jsem netušil.. no tak to bych asi řešil 14 dní v práci a mezitím si hledal novou jeslti teda již nemáš domluvenou
resil bych to pres pojistovnu. nechej si dat fakturu za opravu plus nejake potvrzeni, ze jsi zamestnavateli zpusobil skodu a pojistovna to zaplati a ty budes platit tretinu...
jinak nejsem si jistý ale nemáš ve smlouvě že výplata musí být vyplacena do konce následujícího měsíce? jinak bych ho hnal
když mám napsané že spoluúčast je 1000 kč tak jen 1000 ne??

02.03.2010, 22:43 |
cuir nejak to nechapu..ty ohnes rampu na sluzebakovi, misto ayb si priznal barvu tak se to snazis zatlouct a ted se s tim snazis jeste vyjebat? nic proti ,ale tohle je typicke cechacske jednani... nedivim se ,ze ti zamestnavatel hned dal vypoved. Samozrejme nic spatneho ti nepreju, ale jen se na to divam z pohledu zamestnavatele. A co uz nechapu tuplem je ,ze ses pojistenej a stejne si to zatloukl...

03.03.2010, 10:35 |
Rudi "Sef prebral auto a nerekl mi ze tam je nejaka skoda!"
A neměl si spíš ty říct, že je na autě škoda, když si ohnul světelnou rampu?
No on mi právě tu výpověd nedal. Zašel jsem dneska na pojištovnu jak to všechno funguje a vydal se do práce že se dohodnem. Že to z te pojistky zaplatím, at mi dodá faktůru a potvrzení o škodě.Řekl že dneska tu faktůru bude mít,přišel jsem do práce ale on tam nebyl, tak jsem mu volal a tvrdil mi že auto ještě není opravené a že faktůra ještě není a bude až koncem týdne.Potřebuju co nejdříve skončit a nevím co mám dělat.Výpověd mi nepodepíše a v smlouvě ani není žádná zkušební doba,protože kdyby byla tak už tam nejsem. Ještě jsem zjistil že auto je havarijně pojištěný takže by tomělo jít i z jejich pojistky??
Ondro plácáš páté přes deváté,ale jinak jako Cuir, měl jsi to nahlásit a měl bys klid, jenže "Vy mi budete řikat" viď ..pokud jsi pojištěný na blbost,tak to za tebe zaplatí pojišťovna + zaplatíš spoluúčast,ale to bude trvat trošku déle než si myslíš, likvidátoři to protahují a zkoumají jak jen se dá dlouho..