Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Automobilový zvedák.

o Navštíveno 1966x o
o 02.03.2010, 18:34 | Komba
Ahoj,chci se zeptat zda někdo zná značku zvedáků Zippo.Mám možnost koupi,ale nevím co to vydrží.Myslim že to není čína,takže by to mělo být bytelný:)....dík a nevíte jestli se někdo něčeho zbavuje?

o 02.03.2010, 19:33 | haskyvr6
Ahoj, to ze to neni cina neznamená ze to neco vydrzi :-) Delám prodej, servis a instalaci zvedaku a vybaveni pneuservisu. Mame jen nove vybaveni tak kdyby jsi mel o neco zajem muzu ti poslat do mailu nabidku. Jinak mam tuseni ze ted ma nas partner v Italii na prodej jeden secondhand zvedak, nuzkovy a kvalitni. Vse zalezi jen na tom kolik do toho hodlas investovat.
o 02.03.2010, 19:43 | muSlim
Zippo robí zapaľovače ne? :o)
o 02.03.2010, 19:51 | Komba
Slim: zapalovače taky robí:D

haskyvr6:tak ale většinou je jistota,že čína je nízká kvalita.Zvedák chci tak do 30 a když pustí sponzor peníz,tak i výšš.Chci jedině dvousloupový,elektriku a 2T minimálně
o 02.03.2010, 20:26 | tappaja
haskyvr6:
Muzes mi kdyztak poslat nejaky info? Jak je to stary, velky atd... Diky!
o 02.03.2010, 20:30 | CervinVega | Upraveno: 2010-03-02 20:35:16
mrkni na ebay, je jich tam hafo, lehce jetý kvalitni do 1000,- Euro uplne v klidu
[ Link ]

tady je treba podobnej co mame v dilne, zabuduje se pod podlahu, nema chybu... [ Link ]
o 02.03.2010, 20:31 | luda551
no tak zapalovače su kvalitné , tak budu i zvedaky ne ? :))) pokud chceš na osobák tak s vlasní zkušenosti vem 5tunovej ne 3,5 jak berou borci a pak se divej ze jim to za chvilu odejde. Když na tom zvedaj auta kolem 2-3tun.
Jinak radsi čínu než poslko na to bacha!
o 02.03.2010, 21:23 | Komba
V ebay se moc nevyznam a kdo to tepřiva má odněkud tahat.Ale zdviže jsou tam pěkný.

Jinak já takový velký krávy nezvedam a chci jedině s ramenanma.Když je to plošina,tak by musela mít ještě jednu malou plošinu na zvedání auta zvlášť.To máme v práci a to je sakra mašinka.
Haskyvr6,klidně mi taky něco pošli,třeba si vyberu
o 02.03.2010, 23:25 | bartosek
Firma Zippo je německá firma, která se zabývá výrobou servisního nářadí, tedy i zvedáků. Rozhodně to není žádná čína, když to koupíš, budeš spokojený.
o 03.03.2010, 06:29 | Komba
No to jsem chtěl slyšet:) děkuju
o 03.03.2010, 07:54 | Nora
luda551: byl jsi někdy v Polsku vůbec? Kde jsi k takovému názoru přišel, že to nevydrží??? Jo a které auto má 2-3 tuny co jezdí běžně do servisu?
o 03.03.2010, 08:33 | haskyvr6
My třeba bereme zboží z Polska, rakouská firma si tam založila pobočku a vyrábí tam. Důvod? Levná pracovní síla. A Čína? Dnes je asi 80% věcí Čína akorát o tom nevíte, firma z EU si tam nechá vyrobit, dovézt sem, nalepí svoje loga a made in EU a je to! Podle mě záleží na firemní politice a přístupu k jakosti a její kontrole. Některé věci z číny (např. můj i váš iPhone) jsou mnohem kvalitnější než nějaké EU výrobky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3649 sekund.