Navštíveno 512x

Včera jsem měl na founu zmeškaný hovor, zavolal jsem zpět a prý chyba spojení. Od té doby jsem nevolal, jen ráno poslal kolegovi zprávu, že se opozdím. On už mi na ní neodpověděl, zmizel mu signál. Já dojel do práce a koukám taky nemám signál. Praha 8, Palmovka, divný. Co se mohlo stát?

02.03.2010, 11:48 |
Zdenek (A)
t-mobile ma furt nejaky problemy........ uz me serou :-(
Po příjezdu kolem devátý u Sazka-arény pracoviště - taky nefakčil signál
Mohla im ľahnúť BTSka na tej lokalite, alebo viac BTSiek keď nemáte žiadny signál... žiadna trága, stáva sa.
Tak to muselo být místní u mě bez problému. Naopak třeba na krámu nemám signál O2 a to jsme v centru Plzně a musím volat z dveří, T mobile bez problému.
V N95 se mi to přepne na 3G a taky to jede, ale nevím co je to za tarif, ale 6310i to nejede.
já musím 6230i restartit, aby naběhl opět signál po ztrátě.

02.03.2010, 14:34 |
TROY Nokie jsou svinstvo na krátkodobý výpadky sítě ;) ty dlouhodobý to vypadá asi na výpadek jak píše Slim
Co je to 3G místo anténky ?
2 schwaboid: 3G sieť, hlásiš sa na NodeB miesto BTSky... nerieš.

02.03.2010, 14:50 |
TROY že máš bud preferovaný 3G místo duálního režimu nebo,že jsi v dosahu 3G sítě
OK, dík, já jen aby mi nepřišel účet na dvacet litrů :-)

02.03.2010, 14:53 |
TROY to by ti tam musel jet datovej přenos ;) - takový šipky zleva doprava pod signálem
Večer jsem jel do Tesca v letňanech do T-mobilu, tam udělali restart a začlo to fungovat. Ráno je na Palmovce opět kolega bez signálu a já ho zapoměl doma......