Navštíveno 501x

02.03.2010, 10:51 |
clown maly dotaz, na lidi z autorizovanych servisu, zkusil jsem dva prazske vyhlasene a ty vedi total hovno :o)
stav OII preface, rv 05
lze udelat prestavbu na xenon se vsim, tj. s naklonovejma cidlama a hlavne zapisem do TP ??
zapis hlavne kvuli pojisteni vozidla.
no když je to ve výběru výbavy při koupi , tak nevidim duvod proc by to jít nemelo ! akorad je to palka za origo svetla a čidla plus montáž přeprogramování řídici jednotky atd...

02.03.2010, 16:18 |
capo ofiko nelze, ofiko jsou xenony jen z výroby - platí nejen pro Škodu. Technicky to ale není problém.
Do TP se ovšem xenony nepíší. Pokud pojišťovna řeší existenci či neexistenci xenonů, řeší se to jen nahlášení mezi výbavu a potom kontrolou stavu vozidla...
Jo ale nejsem z aut. servisu :)
presne tak.
Taky mam v pojistce xenony, a nejsou tam origo... Nahlasil jsem do pojistky vubec veci ktery v aute ani nemam, a nikdo to neresil, nepatral.
Predelani xenonu resim taky, kdybys chtel necham Ti prebastleny svetla ze scouta se xenonama - HID sadou, funguji na kolecko.
Taky bych chtel origo xenony vcetne regulace, zatim jsem nasel origo xenon svetla za 5 - 6 000,- a k tomu cidlo a cast svazku za 1200. Ale porad to neni uplne, musela by se dodelat cast svazku. Nicmene mam cloveka co mi rekl ze kdyz si dodam svetla a veskery hardware, tak mi tu kabelaz v originale vcetne konektoru dodela, a rozhybe to, za dalsi 3 000...
Jinak na allegro pl byly xenon svetla komplet s tim instalacnim materialem - cidla, kabelaze a drzaku za cca 12 000