Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ofiko prestavba OII na xenon ?

o Navštíveno 501x o
o 02.03.2010, 10:51 | clown
maly dotaz, na lidi z autorizovanych servisu, zkusil jsem dva prazske vyhlasene a ty vedi total hovno :o)

stav OII preface, rv 05

lze udelat prestavbu na xenon se vsim, tj. s naklonovejma cidlama a hlavne zapisem do TP ??
zapis hlavne kvuli pojisteni vozidla.

o 02.03.2010, 11:12 | luda551
no když je to ve výběru výbavy při koupi , tak nevidim duvod proc by to jít nemelo ! akorad je to palka za origo svetla a čidla plus montáž přeprogramování řídici jednotky atd...
o 02.03.2010, 16:18 | capo
ofiko nelze, ofiko jsou xenony jen z výroby - platí nejen pro Škodu. Technicky to ale není problém.
Do TP se ovšem xenony nepíší. Pokud pojišťovna řeší existenci či neexistenci xenonů, řeší se to jen nahlášení mezi výbavu a potom kontrolou stavu vozidla...
Jo ale nejsem z aut. servisu :)
o 02.03.2010, 20:03 | H-Honza (M)
presne tak.
Taky mam v pojistce xenony, a nejsou tam origo... Nahlasil jsem do pojistky vubec veci ktery v aute ani nemam, a nikdo to neresil, nepatral.
Predelani xenonu resim taky, kdybys chtel necham Ti prebastleny svetla ze scouta se xenonama - HID sadou, funguji na kolecko.
Taky bych chtel origo xenony vcetne regulace, zatim jsem nasel origo xenon svetla za 5 - 6 000,- a k tomu cidlo a cast svazku za 1200. Ale porad to neni uplne, musela by se dodelat cast svazku. Nicmene mam cloveka co mi rekl ze kdyz si dodam svetla a veskery hardware, tak mi tu kabelaz v originale vcetne konektoru dodela, a rozhybe to, za dalsi 3 000...
Jinak na allegro pl byly xenon svetla komplet s tim instalacnim materialem - cidla, kabelaze a drzaku za cca 12 000
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3196 sekund.