Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Oprava alu-kde v Praze?

o Navštíveno 389x o
o 01.03.2010, 12:19 | Luigi
Poraďte mi prosím kde si mám nechat v Praze, nejlépe východ a okolí, opravit dvě alu kola..Jedno je nakoplé a druhé má trochu ubroušenou hranu. Minule mi někdo doporučil Mráčka, ale tam mi to po vaření špatně zbrousily a poničily celé kolo, takže tam určo už nepůjdu.. Díky za vaše typy..

o 01.03.2010, 13:12 | JR
o 01.03.2010, 13:24 | pesa
loni jsem si nechal opravovat kovane na Zetko a spokojenost. 1000kc bez DPH za kolo
[ Link ]
mrkni vlevo do fotogalerie
o 02.03.2010, 07:38 | Rajdlos
jj Vulkan :)
o 02.03.2010, 11:02 | Lsimak
Mám taky dotaz ohledně opravy "lízlého" alu disku.
je to fakt jen povrchové, max 2mm. ale při pohledu na kolo mě to štve takže to řešim. mám tohle řešit taky přes servis nebo rovnou přes lakovnu, jde provést nějaký rozstřik jako na karoserii nebo se musí stříknout celý disk??? dikes za rady

foto k příspěvku  od Lsimak

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3728 sekund.