Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT rada, ramecek na SATA disk s FW

o Navštíveno 323x o
o 28.02.2010, 11:41 | tappaja
Zbyl mi tu jeden 2,5" HDD, 160GB, SATA, 7200ot., chte bych na nej poridit ramecek, ALE aby umel firewire (USB taky, pro pripad nouze). Ocekavam od toho, ze to bude rychlejsi nez USB.
Timo, umis neco takovyho? :o)

o 28.02.2010, 13:38 | Nismo.Power
očekáváš blbě..... zaprvý jsem to s 1394 nikdy neviděl a zadruhý USB většinou dosahuje stejný až větší reálný rychlosti jako FW..... před dveřma máme novou verzi USB a FW je už mrtvolka což už je hodně dlouho neb používaj to jen skalní fanoušci co maj doma kameru apod :)

pokud chceš rychlejší tak ber rámeček s eSATA to je to co hledáš :)
o 28.02.2010, 14:54 | Shr3k
Asi jsi toho viděl ještě málo.
[ Link ] všude, kde je napsáno FW.
o 28.02.2010, 15:39 | Nismo.Power
já to pochopil že se bavíme o převodníku :) jo rámečky s FW to se dělá.....převodníky nikoliv pokud vim.... každopádně nic to nemění na tom že USB bejvá rychlejší na FW a na tom aby hledal eSATU :)
o 28.02.2010, 16:20 | Shr3k
"chte bych na nej poridit ramecek" - jak z toho může někdo pochopit, že se bavíme o převodníku, tak to nepochopím zase já. ;-)

Vlastnosti připojení přes USB vs FW viz:
[ Link ]

Otázkou je, zda ten ?notebook?, ke kterému chce tappaja připojovat ten rámeček (a ze kterého pravděpodobně vyškubnul ten 160GB disk), má eSATA konektor. Pořizovat kvůli tomu extra eSATA řadič do EC slotu asi není moc ekonomické... ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4279 sekund.