Navštíveno 463x

WTF ? to jako má bejt doopravdy že vyřazený auta se maj takhle likvidovat ? jako obdoba našeho šrotovnýho ?
[ Link ]

27.02.2010, 22:14 |
JP Bezvadný, neni nad státní zásahy
to je fakt snad ještě větší demence než u nás naše "ekodaň" aneb zaplať 10k a neptej se kam jdou neb tvoje auto bude zelený.....
tady to prostě je máš míň jak 18MPG tak seš out....
[ Link ]

27.02.2010, 22:38 |
JP | Upraveno: 2010-02-27 22:42:01
Hnusný polopojízdný gas guzzlers proti krásnýmu fuel efficient modrozelenýmu ekoautíčku, který se čistě náhodou podobá Insightu. Je to tam tak hezky vysvětlený, kdo by ty krámy nesešrotoval? Styď se Nismo, tvůj guzzler s každym dnem užírá vzduch maminkám s kočárkama!

27.02.2010, 23:05 |
Nismo.Power | Upraveno: 2010-02-27 23:06:30
no nevim..... na maminky s kočárkama z vysoka **** :)
heled bez mlíka se obejdu a steaky mám rád..... tim jen chci říct že krávy způsobujou 15% poluce a že by stálo za to je všechny sežrat aby náhodou neprděly....
dále bych vyrobil korkovej špunt na všechny sopky na zemi neb jedna taková sopka dokáže ze den vychrlit tolik CO2 jako lidstvo za rok.....
zakázal bych oceánskou přepravu neb 15 z největších lodí vydá splodinama za veškerý auta na planetě....
a tohle všechno bych dělal jen proto že CO2 je jen 7. plyn v pořadí těch který maj na ekosystém vůbec nějakej vliv a věci typu že je pravda že planeta se za posledních 5let ochladila a hladiny oceánů začly stagnovat až klesat ty bych nechal stranou protože HOAX typu "skleníkovej efekt" a "globální oteplování" nesou určitejm stranám bezvadný zviditelnění a samozřejmě velký love.......
takže né nestydim se za to že mám škopek kterej nesplní 18+MPG ... (firemní fábii 1,4)
mám stejný názor jako pan Chuck :o)
PS: až na ty maminy a kočárky