Navštíveno 1657x

S litosti vsem svym odberatelum sdeluji, ze u me doma, spadla klec... Ti grazlove mi sebrali VSECHNO - jen se mrknete, nic mi nezbylo :o(

27.02.2010, 12:17 |
CVakk masakr :D stihl si utýct ? :)
Tolik z fotek, jak to u me doma sesbirali a chaloupku mou prostou vypalili...
Vsem svym odberatelum se omlouvam za zdrzeni, dodavka vseho se nam tedy drobet zdrzi, pocitam ale ze do tydne bych mel byt zase redy :o)
2 Tappaja:
Nelituj te zlate AK-47ky - sezenu ti jinou, z platiny! ;o)
2 CVaKK:
Jo, volal jsem RADOVANOVI KREJCIROVI, ktery mi dal navod, jak to udelat. Takze se u me doma naslo ´jen´ to co vidis na fotkach. Zbytek mam u sebe - jo a VIKTOR te pozdravuje - no VIKTOR KOZENY, zase se predvadi u bazenu s lodickama, no kdy ten z toho vyroste...? :o)
Jednim slovem MASAKR.
Tezko odhadnout kolik tun koksu ten clovem musel prodat.....
2 BATMAN:
Jaky koks? Co to povidas? Zkratka se dobre ucil a pak byl chytrej a kdyz byl chytrej, mel se moc dobre. Tak mi to totiz rikali nasi: UC SE, BUDES PAK CHYTREJ A BUDES SE MIT DOBRE :o) hihi
funny, jak tyhle pribehy konci vsechny stejne... more penez, nic za co je utratit (kdyz pominu mega vily uprostred niceho, strasidelna uzitecna zvirata, pozlaceny hracky a nafetovany kurvy) a vecny strach ze zmeny rezimu nebo nenazrane konkurence... vezeni je pak lepsi konec, horsi flek na zemi...

27.02.2010, 14:37 |
Veva kurva, tak to je mazec, taky bych chtěl mít na každým fleku v baráku prachy :-)
2 CarviVega:
Pravda, penize kazi charakter :o)
2 Veva:
A ty nemas? :o)

27.02.2010, 17:45 |
JP Nedostatek peněz kazí charakter:)
Myslim, že Viktorek s Radovanem si můžou jít stavět bábovičky, tohle je jiná liga:D

27.02.2010, 17:51 |
JP Jinak by mě zajímalo, koho zapomněli podmáznout...

27.02.2010, 17:58 |
Veva Thullo: nemám, jen na každém druhém fleku :-)

27.02.2010, 18:08 |
Dušan ty zlatý kvéry jsou fakt masakr, kolik mají asi zářezů?? .)
kdyby u těch zlatých stály vjetve, tak je to jak jarmark :-)
krasny kvery, zvlaste ten DE
ta mega hromada dolacu..... v tom by se valelo... bych si pak ripadal jako strycek skrblik a jeho trezor s drobnejma...
Fandim lidem kteri dokazou vydelat hodne penez.Slysel jsem jednoho podnikatele ktery rekl ze ty penize lezi na zemi a ja to do dnes nepochopil:o)