
Navštíveno 781x

nedávno se to tu řešilo tak takhle ho dělám já :)

mnam vypada dobře,sice sem spíš na utopence ale dal bych si

27.02.2010, 08:46 |
Long | Upraveno: 2010-02-27 08:47:57
maso je maso:))

hermelín vypadá jako kvalitka a chuťovka, mňam :o)
hermelin dobré btw dáváš to do lednice nakládat nebo to nechavaš při pokojove teplotě ?

27.02.2010, 10:18 |
FSAL lepsi pri pokojovy teplote
Verano: já hermelín vůbec nejím :) jen ho dělám pro vostatní jo utopenci sou utopenci :D
Paczqo : dávám to do sklepa - je tam cca 10'

27.02.2010, 16:05 |
koren Long: co to je? vypada to trochu jako mozek vetrelce nicmene chutne;-)

28.02.2010, 19:21 |
Kesam :D jo co to je?