Navštíveno 414x

26.02.2010, 16:59 |
MaxxT Ahoj lidi, umi nekdo neco takovyho? nejlepe stejny design?
[ Link ]
Design zajímavej, ale počítáš s tím, že tam budeš mít všude vidět kabely? Když dáš sat a DVD vedle sebe tak jak to mají na fotkách tak scarty, optika a síťový kabely budou všechny vidět než se seběhnou ve středu a zajedou dozadu. 90% zákazníků pak brečí co si to vybrali...
Nevím kdy konečně začnou designéři myslet na to, že je taky nějaká elektronika a že potřebuje propojit.
To jen tak na okraj a pokud chceš stejný design, tak co brání objednání?

26.02.2010, 17:30 |
MaxxT Tuner.. vim o tech kabelech, budu je zasekavat do zdi aby to bylo cisty, byt si ted zarizuju nepospicham na to.. zjistuji, jestli nekdo ma treba neco zajimavejsiho nebo jestli nekdo treba nema obchod primo s timhle, rad bych jeste zjistil vic info o tom..
Na kabely do zdi určitě kanál co se používá na odsávání 50x100mm ne zadít kabely!!!
Já se nebavím o tom co bude schované, to je jasné, ale bavím se o konkrétně horní skleněné polici, na tom mají vedle sebe satelit a DVD a z toho vedou mnohdy z úplného kraje síťové šňůry (přístroje mají vstup na straně) až k tomu středu kde jsou ty kulaté díry kterou se schovají dovnitř. No a když jdeš po místnosti, tak všechny ty kabely vidíš.
Perfektní stolky i po technické stránce dělá firma Spectral, ale počítej že to takhle levné není.

26.02.2010, 18:13 |
foxos vždyt je tam přímo fota jak jsou ty kabely řešený já myslim že to bude v pohodě a vypadá moc pěkně

26.02.2010, 22:44 |
sekáč ten stojan mám vystavenej na prodejně, tak se přijď kdyžtak podívat, kabeloven management to má vyřešenej fakt dobře. prodává se hodně slušně, nějaká slevička eventuelně možná.

27.02.2010, 22:59 |
MaxxT odkud ses?
foxos: Viděl jsem a má to tak každý stolek se středovým vedením kabelů, ale ty kabely vedou pak do stran ke komponetům a to je vidět. Osobně nejsem zastánce takových otevřených stolků.