Navštíveno 739x

26.02.2010, 12:35 |
Losky Ahoj, umí někdo levně sehnat helmu Marushin Monocolor v černé do 2500 Kč? Všude nabízí jen stříbrnou.
Pak mě ještě zajímá helma Worker V340 černá s tmavým plexi. Díky

26.02.2010, 12:38 |
Nora velikost?

26.02.2010, 13:09 |
Losky L

26.02.2010, 14:16 |
Losky teda S:)
Jen ti doporucim z vlastni zkusenosti tmave plexi nechtej. Je to o hubu jak se zacne stmivat a v noci uplne na prd.

26.02.2010, 15:14 |
Losky já vím, ale líbí se mi vzhledově
Sice ji neumim sehnat, ale vrele doporucuju, mam ji pres 2 roky a super, i s tim cernym hledim, vecer je to sice slozitejsi, ale i tak se da. NAvic za nejakych 700 se da vymenit sklo za cire. Na Workera bych se vykaslal, neni to nic extra.
máme ji skoro všichni co jezdime :)

Worker je pet flaška...Nad tím vůbec nepřemýšlej..
Marushim jsou dobrý,ale není to přece jen caberg či hjc..A velikost neurčuj si s bo l..je potřeba tu helmu zkusit jak ti padne..mám 2 airoh jedna l jedna m a sedí mi skoro stejně.A ještě mám laser velikost l a je to velké jako airoh xl..

26.02.2010, 18:19 |
Lumík Já mám Scorpion EXO 1000 a dával jsem si zláté hledí a jak říkaj všichni. Setmí se a vidim prd :-( ale doslova a s otevřenou se jet nedá :-( takže zvaž dobu, kdy budeš na moto jezdit - fakt je to pak peklo.

26.02.2010, 18:21 |
Lumík Starší SHARK, zde jsem byl nucení koupit TMAVÉ, protože mi čiré odešlo (z povrchu se začly odlupovat také šupinky a vzhledem ke staří na skladě byly jen tmavé) Tak aby helma k něčemu byla zakoupil jsem aspoň to

26.02.2010, 18:21 |
Lumík Spolujezdcovi zakoupen Scorpion exo 700

26.02.2010, 20:02 |
Losky Je to na čtyřkolku, takže jezdění po večeru moc nehrozí za tmy a zas se tam nejezdí tak rychle, aby mi vadilo otevřené plexi. Kdyby to bylo na motorku, tak neřeknu ani slovo, ale tady to tak nevadí. Právě že mají v akci stříbrné s černým plexi za 2400,- a černá stojí přes 4litry. Začínám a tak musím koupit bundu, kalhoty, boty, stará helma se rozpadla, tak zkrátka řeším cenu X kvalitu a ten Marushin mi sedí. Dnes jsem si byl zkusit tu stříbrnou ve velikosti S a padla mi skvěle, moc příjemná na hlavě, krásně je slyšet co se okolo děje né jako ta má Lemka, co jsem kupoval před x lety za 4500,- a neslyšel nic okolo mě a bylo to L. Tahle má kolem uší volno. Je jasný, že teď vypadám asi jako trotl, ale helem jsem měl na hlavě pár a samé obyč, takže nemám jiné zkušenosti s drahými. Takže se zdá, že nikdo ji asi neumí sehnat za stejné peníze v černé, tak vemu tu stříbrnou, je přeci už jen z kompozitu a Worker z termoplastu. Navíc se určitě dají dát i nějaké polepy na tu čistě stříbrnou. Díky za doporučení týhle helmy. Jsem rád, že s ní máte dobré zkušenosti. Je levnější jen z důvodu, že model 2010 už ve stříbrné nebude, proto jsou slevy.
Jak uz sem psal, Marushina muu doporucit, na 4kolku super. Co se tyce bot, tam bych to byt tebou resil kanadama, mam od znameho policejni kanady, jedny letni a jedny zimni a naprosto luxus. Kupovat nejaky ATV boty je zbytecny, predrazeny a kanady udelaj stejnou, mozna lepsi sluzbu.

26.02.2010, 21:27 |
Losky JJ, boty jsou asi nejlepší ty kanady

26.02.2010, 21:35 |
Losky jen sehnat levné botky:)

27.02.2010, 12:14 |
Losky tak helma už je doma, jen se mi nechce moc zacvaknout plexi. Ale složená je dobře, ale u konce to jde moc ztuha. Slo vám to ze začátku taky špatně úplně zacvaknout?
MYslim ze zezacatku to slo trosku ztuha, ted uz je to tak nejak v pohode

27.02.2010, 21:57 |
Losky už se to trošku rozchodilo, je perfektní