Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: mass storage driver

o Navštíveno 356x o
o 26.02.2010, 11:23 | Honza33
Známému se na notebooku objevil zajímavý problém. kdykoliv připojí nějakou flashku, nebo externí disk, tak to chce vyhledat driver, ale nic nenajde. Zkoušel jsem i googlit, ale nic jsem neobjevil. Napadá někoho, co s tím? Existuje něco jako mass storage driver? Díky

o 26.02.2010, 13:53 | Diner
co ma znamy za system...myslel jsem ze tenhle problem skoncil s W98:-) jestli ma novejsi, tak zkuste ten ovladac vyhledat na instalacce od windows, popr. na netu jestli vam to vyhodi nazev te dynamicke knihovny. Popr. muze byt poskozena cast systemu, takze reinstal.
o 26.02.2010, 15:00 | Honza33
Jsou tam XP Professional. Vyzkoušeli jsme vše, co google vyplivl, ale nepomohlo nic. Zkoušeli jsme i instalačku windows, ale bezvýsledně. Skončili jsme tedy u reinstallu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3875 sekund.