Navštíveno 296x

Potreboval by som poradit ohladom kupy vrtacky (kladiva). Cenovy strop do 190 €. Pozeral som znacky Makita, DeWalt a Metabo. Zatial mi vychadza najlepsie toto:
[ Link ] Pokial mate nejake ine tipy, dajte vediet. Budem to pouzivat vyslovene na domace veci, nie firma.
Vopred dik Schimi

25.02.2010, 11:27 |
Tea Za me Metabo KHE 26 nebo dražší KHE 28, dají se v akcích na netu sehnat od 3700 Kč, mají hliníkové tělo převodovky, jsou o třídu výš než tyhlety plasťáčky
tuhle dewaltku mám napůjčovně,už 6 let,nemám záznam žádný opravy,maká jako hodinky,je to ale jen na nějaký menší dírky do zdi a nebo tak odklepnout omítku,nečekej že s tim zbouráš zed:)
hlavně nekupuj nic z marketu, k nám pak choděj lidi že se jim to podělalo,koupili něco v globusu a že na to nemůžou sehnat uhlíky.hlavně na tyhle dewaltky je super záruka,sem se i divil co oni uznají za reklamace:)
[ Link ] Neco takovyho mam doma uz radu let a jede v poho. Proste domaci pouziti. Do panelu to jede paradne.
Burat stenu s tym nebudem :-) Na tej DeWalt sa mi paci, ze ma ja vymenitelnu hlavicu a dost velky priemer na beton. Pokial vydrzi v pozicovni, tak nadoma by mala vyhovovat :)
Ake su teda este v tejto alebo nizsej cenovej relacii spolahlive?